POGODILO ŽIVAC

Vučić poludio na Grlića Radmana, posvetio mu i posebnu objavu na Instagramu: ‘Laže, vrijeđa i prijeti Srbima!‘

Hrvatski ministar je, ranije danas, podsjetimo, prokomentirao prorusku politiku koju vodi predsjednik Srbije u kontekstu druge godišnjice rata u Ukrajini

Aleksandar Vučić

 Aa/abaca/Abaca Press/Profimedia/Aa/abaca/abaca Press/profimedia

Aleksandar Vučić žestoko je napao hrvatskog ministra vanjskih poslova Gordana Grlića Radmana koji je srpskog predsjednika danas nazvao "trabantom i satelitom Rusije".

Vučić je posebnu objavu Grliću Radmanu podijelio na svom Instagram profilu.

"Hrvatski ministar ne samo da se brutalno miješa u unutrašnje stvari Srbije, već po običaju laže i vrijeđa srpski narod i prijeti građanima Srbije. Grlić-Radman je jedno u pravu, možda sam ja nečiji trabant, možda i wartburg, možda i Fićo, ali nikada nisam bio ničiji potrčko i sluga, što se za Grlić-Radmana ne može reći. Da ne idem daleko u prošlost, bilo bi suviše bolno", napisao je Vučić.

Hrvatski ministar je, ranije danas, podsjetimo, prokomentirao prorusku politiku koju vodi predsjednik Srbije u kontekstu druge godišnjice rata u Ukrajini.

"Što se tiče Srbije, jedno su građani, a drugo je Vučić i njegova politika koja mora odlučiti na kojem će stolcu sjediti, neudobno je sjediti na dva stolca. On ne bi trebao imati veliku dilemu. Vučić može biti trabant i satelit Rusije, ali neće se dopustiti utjecaj Rusa ili drugi maligni utjecaji koji bi narušili stabilnost zapadnog Balkana", zaključio je Grlić Radman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 16:03