PRIJE 18 GODINA

Vujnovac komentirao snimku o kojoj bruji čitava Hrvatska: ‘Istina je! Bio sam sumo instruktor...‘

Sve je započelo kada je Robertu Knjazu trebao statist

Pavao Vujnovac i Mile Kekin u Mjenjačnici Roberta Knjaza

 /Rtl

Je li Pavao Vujnovac, jedan od najbogatijih ljudi u Hrvatskoj, prije osamnaest godina doista radio kao instruktor u teretani i podučavao sumo borce? Pitaju se to mnogi nakon što je (vezano za Vujnovčevo preuzimanje većinskog vlasništa Fortenova grupe), iz arhive ponovo isplivao isječak iz kultne ‘Mjenjačnice‘ Roberta Knjaza u kojoj su glazbenici iz Hladnog piva zamijenili uloge s policijskim specijalcima. Jer u toj epizodi Knjazovog serijala Mile Kekin i njegova ekipa se za svoju ulogu pripremaju u teretani gdje ih, odjeven u tradicionalnu minimalističku odoru sumo hrvača, dočekuje upravo Vujnovac.

image

Pavao Vujnovac u Mjenjačnici

/Rtl

On se u emisiji pojavljuje u osmoj minuti. U sceni članovi Hladnog piva ulaze u svlačionicu dok ih prate tamburaši.

- Adje, ajde, govori Vujnovac pa kaže da je on njihov instruktor sumo hrvanja.

- Obucite ova odijela, govori bendu pa ih tako obučene šalje u dvoranu za trening.

- Ta epizoda snimana je prije 18 godina u Osijeku. Na lokaciji nam je trebao stasom jači glumac koji bi odigrao trenera sumo-hrvanja. To je bio svojevrsni skeč napravljen za dečke iz Hladnog piva koji nisu smjeli znati što ih sve očekuje, pa su mislili da će morati trenirati sumo hrvanje - otkriva Knjaz, koji Vujnovca prije snimanja ove emisije nije poznavao.

image

Pavao Vujnovac u Mjenjačnici

/Rtl

Kako je došao do njega?

- Jedan moj prijatelj iz Osijeka za pomoć je pitao svog prijatelja iz Osijeka koji je imao svoju pizzeriju, a on je predložio svog konobara. Pojavio se glumac, danas svi znaju da se on zove Pavao Vujnovac. Super korektno odradio je svoju ulogu, Hladno pivo nije ni skužilo da se radi o glumcu, nego su mislili da je čovjek došao kako bi s njima odradio obuku. Ja sam bio zadovoljan, on je bio zadovoljan, emisija je bila gledana i zabavna i nitko nije ni slutio kako će to izgledati 18 godina poslije - kaže Knjaz.

Da snimku komentira upitali smo i samog Vujnovca.

- Jedan moj prijatelj tada je radio za Roberta Knjaza, projekt je bio zanimljiv i bila je dobra zezancija. Odglumio sam taj skeč kao sumo instruktor. Knjaz i Hladno pivo, svi smo se dobro zezali, i u to vrijeme mi je to bilo ok. Ja sam, inače, fan Hladnog piva, komentirao je poduzetnik Pavao Vujnovac snimku.

Kaže kako je u to vrijeme, prije 19 ili 20 godina, bio pred kraj studija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:09