BIRANJE MODELA

Vukovar: Osnovne škole kojima je osnivač županija same biraju model pohađanja nastave

Sve srednje škole kojima je osnivač županija, ovaj tjedan nastavu će slušati online, a već u ponedjeljak vraćaju se Modelu A

Ilustracija, online nastava

 Vladimir Dugandzic/Cropix

Školske ustanove kojima je osnivač Vukovarsko-srijemska županija od 10. studenoga mogu same odrediti model nastave po kojemu će učenici imati nastavu, uz obveznu prethodnu suglasnost Županijskog stožera civilne zaštite i županijskog Upravnog odjela za obrazovanje i kulturu.

Sukladno odluci vukovarsko-srijemskog župana Damira Dekanića, školske ustanove koje dobiju suglasnost županijskog Stožera civilne zaštite, već od sutra mogu primjenjivati odobreni model nastave, izvijestili su u utorak iz županije.

Dodaju da se sukladno pristiglim zahtjevima osnovnih škola kojima je osnivač Vukovarsko-srijemska županija, učenici 39 škola, od četvrtka, 11. studenog, vraćaju na nastavu u školi - po Modelu A, dok se učenici osnovne škole Stari Jankovci i Slakovci od četvrtka vraćaju na nastavu u školi samo za one od 1. do 4. razreda, dok se učenici viših razreda u školske klupe vraćaju sljedeći tjedan, odnosno 15. studenoga.

Sve srednje škole kojima je Vukovarsko-srijemska županija osnivač, ovaj tjedan nastavu će slušati online, a već u ponedjeljak vraćaju se Modelu A, naveli su večeras iz županije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. svibanj 2022 13:02