NAJSLAĐA ČESTITKA

Vukovarcima Novu godinu prva čestitala Sandra Paović

Vukovar, 311209/010110.Red zabavne glazbe, pa red tamburica, malo kuhanog vina i vatromet u prvim minutama 2010. godine obiljezili su Silvestarsku noc i docek Novog ljeta na Trgu Republike Hrvatske u Vukovaru. Za dobru zabavu pobrinuli su se Passage band i Tamburaski sastav Hrvatski sokol, a reakcija Vukovaraca na njihove note u -najludjoj noci- bila je izvrsna. Svima im je najljepse zelje u Novoj godini pozelio prvi covjek grada, Zeljko Sabo i tesko stradala tenisacica Sandra Paovic. Vatromet na oblacnom nebu Vukovarcima je poklonio prijateljski grad Koprivnica. Na fotografiji dolazak Sandre Paovic na trg.Foto: Damir Glibusic / CROPIX
 Damir Glibusic / CROPIX

VUKOVAR – Hrvatska olimpijka Sandra Paović poželjela je prva sretnu Novu godinu svojim Vukovarcima koji su na dočeku bili na središnjem vukovarskom trgu.

Mlada stolnotenisačica, koja je krajem siječnja sada već proąle 2009. godine doživjela tešku prometnu nesreću, Vukovarcima se obratila s pozornice na Trgu Republike Hrvatske gdje je organiziran zajednički doček Novog ljeta.

Silvestarsku su noć obilježili red zabavne glazbe, pa red tamburica, malo kuhanog vina i vatromet u prvim minutama 2010. godine. Za dobru zabavu, unatoč dosadnoj kiši, sijevanju munja i grmljavini, pobrinuli su se Passage band i Tamburaški sastav Hrvatski sokol, a reakcija Vukovaraca na njihove note koje su ispunile „najluđu noć“ bila je izvrsna.

Osim Sandre Paović, sugrađanima je najljepąe ľelje u Novoj godini poľelio i prvi čovjek grada, Željko Sabo. Vatromet je Vukovarcima poklonio prijateljski grad Koprivnica.

Veselo i ludo bilo je i u obližnjim Vinkovcima, gdje su po sličnom i oprobanom receptu, naravno sve uz dobru hranu i kuhano vino, svirali Likosi i Dike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 13:44