PROMETNI KOLAPS

WC PAPIR ZAUSTAVIO PROMET NA AUTOCESTI Prevrnuo se kamion, ljudi na Svetom Roku čekali satima

Zbog prometne nesreće nakon tunela Čelinka obilazak je državnom cestom preko Gračaca

Zatvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica u smjeru Splita, zbog prometne nesreće nakon tunela Čelinka (233.km +700m). Prevrnuo se kamion pun WC papira. Obilazak je državnom cestom preko Gračaca (DC50), a na čvoru Sveti Rok kolona je oko 5,5 kilometara, javlja HAK.

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC36 u Orlovcu. Obilazak je državnom cestom DC1 Ilovac- Orlovačka ulica (DC36). Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja zbog jake bure je zabrana prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina vozila).

Kolona kod čvora Sveti Rok (foto: nadzorna kamera HAK)

Vrlo je gust promet na većini cesta u smjeru mora osobito na autocesti A1 od Zagreba prema Karlovcu. Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Gužva kod čvora Gornja Ploča

Zbog Dana antifašističke borbe zabrana je prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona danas do 23 sata, a bit će i na praznik, u ponedjeljak 22. lipnja, od 14 do 23 sata. Uobičajene ljetne zabrane za teretna vozila bit će subotu, 20. lipnja, od 4 do 14 sati i nedjelju, 21. lipnja od 12 do 23 sata. Na autocestama i državnoj cesti DC1 nema zabrana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 00:58