HUMANITARNI KVIZ

Za mozak vježba, za dobrotu reklama: Igrajte za one kojima je gore nego nama!

Jak potres nanio je ogromne gubitke ljudima, ali i potaknuo cijelu zemlju da se ujedini u hvalevrijednoj humanitarnoj akciji
 KRiP

Ionako naporna, izazovna i psihički iscrpljujuća 2020. godina na svojem je kraju postala neusporedivo gorom za tisuće stanovnika Sisačko-moslavačke županije i šire. Iznimno jak potres nanio je ogromne gubitke ljudima, ali i potaknuo cijelu zemlju da se ujedini u hvalevrijednoj humanitarnoj akciji i pomogne unesrećenima da što prije opet stanu na noge.

Ekipa koja stoji iza najvećeg zagrebačkog pub kviza, KRiP-a (kvizaška razbibriga i piće), pridružuje se tom valu dobrote te ove nedjelje, 10. siječnja, u 20:00 sati organizira veliki online humanitarni kviz za pomoć područjima stradalima u potresu. Shvativši da imaju značajnu i vjernu bazu igračica i igrača, KRIP-ovci su odlučili odreći se prihoda i umjesto toga zajednicu motivirati da pomogne onima kojima je pomoć trenutačno najpotrebnija.

- Ovo je prilika da se zajedno pridružimo pozitivnom pokretu koji je preplavio zemlju, damo svoj doprinos borbi za ljepše sutra i pokažemo svi skupa da nam je srce na mjestu. Umjesto kotizacija, zamoliti smo sudionike da uplate donaciju za pomoć onima kojima je ova godina započela noćnom morom - objasnili su KRIP-ovci te dodali da ekipe željne sudjelovanja u kvizu same biraju hoće li donirati sredstva nekoj od organizacija za pomoć ili direktno unesrećenim obiteljima.

Inače, za vrijeme lockdowna, KRiP je svoje kvizove iz zagrebačkoga kluba Metropolis prebacio u internetske vode i postao uvjerljivo najposjećenijim kvizom u državi: svaku nedjelju njihov kviz općeg znanja i kulture u prosjeku zaigra više od 150 ekipa u uglavnom peteročlanim sastavima.

KRiP-ovi online kvizovi traju dva sata, sastoje se od osamdeset pitanja, a vodi ih jedan od najboljih hrvatskih stand-up komičara Goran Vugrinec, čime je opuštena i zabavna atmosfera zagarantirana.

Želite li se super zabaviti na samom kraju tjedna, provjeriti svoje znanje i usput naučiti nešto novo, uplatite koliko možete u dobrotvorne svrhe, javite se KRiP-ovcima i zaigrajte najveći kviz u zemlji.

Kratke upute za igranje kviza

- umjesto kotizacije za kviz, uplatite donaciju organizaciji, inicijativi ili društvu koji prikupljaju sredstva za stradale stanovnike, ili izravno nekoj unesrećenoj obitelji

- pošaljite KRiP-u potvrdu uplate na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

- otvorite obrasce za igranje prvog dijela kviza i drugog dijela kviza - LINK

- spojite se na KRiP-ov Twitch kanal malo prije 20:00 u nedjelju (10.1.)

- uživajte u kvizu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:21