NOVA EKIPA

Za ravnatelje poslovnih jedinica HRT-a stiglo 15 prijava, za šefa programa prijavila se tri kandidata

Rezultati natječaja za ravnatelje poslovnih jedinica HRT-a očekuju se u tjednu između Božića i Nove godine

Zgrada HRT-a

 Boris Kovacev/Cropix

Na natječaje za nove ravnatelje programa, produkcije, tehnologije i poslovanja HRT-a zaprimljene su pravovaljane prijave 15 kandidata, od kojih su tri za ravnatelja programa i samo jedna za ravnatelja poslovanja, doznaje se u petak s javne radiotelevizije.

Natječaj je bio raspisan nakon imenovanja novog glavnog ravnatelja HRT-a Roberta Šveba, a nakon njegova izbora sada se na mandat od pet godina biraju i novi ravnatelji poslovnih jedinica HRT-a, kojima trenutačno kao vršitelji dužnosti upravljaju Mislav Stipić (poslovanje), Renato Kunić (program), Damir Novinić (produkcija) i Zvonimir Jukica (tehnologija).

Na natječaj za imenovanje ravnatelja Poslovne jedinice Program HRT-a utvrđeno je da su prijavu na natječaj u roku koji je istekao krajem prošlog tjedna, predala tri kandidata, od kojih su svi dostavili svu traženu dokumentaciju i dokaze, potvrdili su Hini s HRT-a.

Na natječaj za ravnatelja Produkcije HRT-a prijave je predalo šest kandidata, no dva nisu dostavila svu traženu dokumentaciju i dokaze, a za ravnatelja Tehnologije HRT stigle su pravovaljane prijave sedam kandidata.

Na natječaj za ravnatelja Poslovanja HRT-a stigla je pravovaljana prijava samo jednog kandidata, a druga je odbačena kao nepotpuna.

Idući tjedan će uslijediti i razgovori kandidata s glavnim ravnateljem HRT-a Švebom, kao i izjašnjavanje kreativnog osoblja javne radiotelevizije o kandidatu za ravnatelja programa.

Rezultati natječaja za ravnatelje poslovnih jedinica HRT-a očekuju se u tjednu između Božića i Nove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:45