STRANO TIJELO

Zadranina šokiralo što je našao u teglici pinđura: ‘Tko zna što je ta odvratna stvar koju sam umalo progutao‘

Proizvod je vratio bez računa i dobio povrat novca, a prodavačica mu se ispričala na neugodnom iskustvu
 Čitatelj Jutarnjeg

Zadranin Zoran Z. šokirao se kad je na obiteljskom ručku otvorio staklenku pinđura kupljenog u Lidlu početkom tjedna. Pinđur je začinjeni namaz sličan ajvaru, osim što mu je umjesto paprike glavni sastojak patlidžan. Svakako, ne bi trebao sadržavati ikakve hrskave supstance koje je Zoran pronašao u svome tanjuru. S fotografijama onoga što je pronašao, javio nam se na mail redakcije.

image
Čitatelj Jutarnjeg

Na fotografijama je vidljiv sadržaj staklenke poljske marke Kania kupljene u zadarskom Lidlu. Zoran nam je prepričao svoje iskustvo, razočaran kvalitetom proizvoda koji se stavljaju na naše tržište, a u pitanje je doveo i kontrole tijekom proizvodnje.

image
Čitatelj Jutarnjeg

- Stavio sam zalogaj u usta, osjetio sam nešto tvrdo što krcka pod zubima. Imao sam što i vidjeti, tko zna što je ta odvratna stvar koju sam umalo progutao i kako je završilo u pinđuru. Malo je reći da mi je ručak prisjeo i da sam otrčao u toalet, rekao je Zoran.

image
Čitatelj Jutarnjeg

Proizvod je vratio u Lidl iz kojeg su, kako smatra, korektno postupili. Pinđur je vratio bez računa i dobio povrat novca, a prodavačica mu se ispričala na neugodnom iskustvu. Objasnila mu je kako oni pinđur ne proizvode, već samo stavljaju na tržište.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 07:36