SVAKA ČAST

Zadranka oduševila oglasom: ‘Pozdrav, poklanja se višak hrane, svaki dan. Prednost imaju obitelji s djecom‘

"Kad bi barem tako poklanjali svi restorani, u gradu ne bi bilo gladnih...", najčešći su komentari.
 Luka Gerlanc/CROPIX

Pozdrav! Poklanja se višak hrane (svaki radni dan od 10:30- 12:00h) Naime, radi se o višku sa švedskog stola koji ostane poslije doručka u restoranu. Od hrane NEKADA ostane: kruh (koji se svježe peče svako jutro - narezani), kajzerice, kroasani, jaja - kajgana, hrenovke - kuhane/pečene na tavi, voćna salata, nekada narezana salama (čajna/šunka) te sir (3 vrste).

Ovisno o danu, broju gostiju nekada ostane od svega po malo, nekada samo kruh i sl. - napisala je danas Zadranka u FB grupi Zlatni zadarski oglasnik i izazvala lavinu pozitivnih reakcija i komentara, piše Zadarski.hr.

"Kad bi barem tako poklanjali svi restorani, u gradu ne bi bilo gladnih...", najčešći su komentari.

- Prednost imaju obitelji sa djecom koji su "financijski slabiji" !!! Također, po to bi se trebalo doći sa vlastitim posudicama u prethodno navedenom periodu znaci svaki dan od pon-ned od 10:30 - 12:00 (*nikako ne kasnije jer kuhinja radi do 12h ukoliko dođete kasnije neće vam imati tko to uručiti). Lokacija: Diklo (poslije hotela Delfin).

Za sve dodatne informacije mi se možete obratiti u inbox, kad stignem vam odgovorim na poruku. Ugodan dan! - stoji u ovoj izvanrednoj objavi, piše Zadarski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. studeni 2023 00:08