IMENOVANJE SAVJETNICE

ZAGREB PRIDE BIJESAN ZBOG ODLUKE ZORANA MILANOVIĆA 'Predsjednik je naše povjerenje izgubio, sada barem znamo što nas čeka idućih pet godina'

 
Zoran Milanović
 FaH

Iako se oko stupanja Zorana Milanovića na dužnost predjsednika Republike Hrvatske stvorila pozitivna atmosfera, jedna njegova odluka izaziva brojne prijepore, a riječ je o odabiru Jadranke Žarković na svoju savjetnicu za obrazovanje.

Milanović je u izjavi potvrdio da je ona jeste njegov odabir za savjetnicu, a u javnosti joj zamjeraju da je kao ravnateljica te agencije slala učitelje i nastavnike na predavanja udruge U ime obitelji i Hrvatskog generalskog zbora.

Ljutito je reagirao i Zagreb Pride koji je poručio da je predsjednik ovom odukom njihovo povjerenje izgubio.

- Palac dolje za Zorana Milanovića i Ured predsjednika Republike Hrvatske. Prepuštanjem takvog značajnog mjesta osobi koja je dokazano saveznica desnog klerikalnog pokreta, novi Predsjednik pokazuje ne samo da ne možemo računati na to da će braniti demokratske vrijednosti i ljudska prava, već da ćemo i nakon istrpljenog mandata Kolinda Grabar-Kitarović i dalje bivati prevareni i ostavljeni na cjedilu od strane hrvatskih političara. No, sada barem znamo što nas čeka sljedećih pet godina – gomila lažnih obećanja, a naše povjerenje Predsjednik je ovime izgubio, pooručili su iz Zagreb Pridea.

Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:45