VRTOGLAVI DOBITAK

Zagrebački par dobio skoro dva milijuna eura: ‘Sve ostaje unutar obitelji i naše djece‘

‘Sretni smo da im možemo pomoći u rješavanju njima bitnih stvari i da uz pomoć ovog dobitka mogu lakše krenuti u život‘

Igre Hrvatske lutrije

 Promo/

Na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije stigao je zagrebački bračni par koji je u 47. kolu Lota 7 osvojio Jackpot u iznosu 1.834.913,50 €. Sretni supružnici kažu kako zajednički igraju omiljenu igru, no svatko ima svoju ulogu.

- Uglavnom ja biram brojeve, a suprug uplaćuje – rekla je nasmijana igračica i dobitnica ovog milijunskog iznosa koja priznaje da ima "svoje brojeve", no suprug je taj koji odlazi na prodajno mjesto kako bi listić i uplatio.

Na pitanje kako su saznali za dobitak, odgovorio je njen suprug.

- Čekao sam Ligu prvaka i usput pogledao izvlačenje. Nisam bio siguran u izvučene brojeve jer ipak ih je supruga birala, no kad sam vidio da je glavni dobitak osvojen te da je listić uplaćen na prodajnom mjestu gdje sam i ja uplatio (City Centar One na Jankomiru), išao sam pogledati potvrdu. Moram priznati da sam tog trena bio potpuno smiren – izjavio je dobitnik koji je pravo uzbuđenje i navalu adrenalina osjetio tek dan kasnije, kad se sve slegnulo.

- Jednom sam na Lotu 7 osvojio šesticu i čini mi se da sam tada otpočetka bio uzbuđen zbog dobitka – vjerojatno zato što sam razmišljao zašto nisam dobio sedmicu – rekao je kroz smijeh igrač kojem se ovog puta želja ostvarila. Dobitak će podijeliti s obitelji, a to je ono što ih najviše i veseli.

- Već smo napravili sve planove i sve ostaje unutar obitelji i naše djece. Sretni smo da im možemo pomoći u rješavanju njima bitnih stvari i da uz pomoć ovog dobitka mogu lakše krenuti u život – rekli su dobitnici uz poruku da idu uplatiti Eurojackpot.

Inače, dobitnik koji je prošlog tjedna na Lotu 7 osvojio 6+1 u iznosu od 167.201,90 eura je zagrebački igrač koji isključivo igra na internetu, uglavnom Loto 7, a u pitanju su uvijek isti brojevi.

- Znam da je svaka kombinacija jednako vjerojatna te da promjena kombinacije ne mijenja šansu za dobitak – zato uvijek igram istu – rekao je veseli igrač koji bez obzira na ovaj dobitak i dalje nastavlja s igrom.

- Naravno da ću igrati, to je igra u kojoj se slučajno može i pobijediti odnosno osvojiti - ističe.

Kaže da za osvojeni dobitak zna samo najuža obitelj, točnije onaj dio obitelji kojem će i darovati znatan dio iznosa, dok će ostatak i manji dio ostaviti za sebe.

- Uvijek sam vjerovao u mogućnost osvajanja, i mala vjerojatnost se dogodi i netko nekad dobije pa zašto to onda ne bih bio ja – rekao je igrač te dodao kako ima sređenu financijsku i materijalnu situaciju da bi ga neki, pa i veliki, dobitak mogao promijeniti: "Dobar je osjećaj imati novac koji ti ne treba, a istovremeno veseli da će moja obitelj dio kojeg će dobiti znati iskoristiti bolje od mene".

Na kraju je istaknuo da za njega istinska sreća predstavlja kada su njegova obitelj i prijatelji zdravi i kada si mogu priuštiti život kakav je njima dobar te poručio svim igračima: "Ako vas igra veseli igrajte jer jedino tako imate šansu za neki dobitak".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 22:40