Među nagruvanim novogradnjama južnog Vrbika, prije samog izlaza na Slavonsku aveniju, smjestio se meandarski tlocrt restorana Pri Zvoncu, dobro poznatog među ljubiteljima peke i roštilja, ali i kuhanih gableca. Čim kročite u predvorje restorana, prometnu vrevu zamjenjuje zveckanje pribora za jelo i čaša te žamor gostiju. Došli smo u pola tri, očekujući da je gužva za ručak već minula, no nije bilo tako. Konobar nam je ipak našao mjesto, a odmah smo ga priupitali i za savjet oko izbora hrane. Predočeni popis jela, naime, povelik je i nije nam ga se dalo dulje proučavati, nego smo se prepustili iskusnom konobaru. Dakle, od svega pomalo, a zajednički nazivnik bilo je meso.
Za stol nam je prvo stiglo hladno predjelo: tanjur sa špekom crne svinje i mesom iz tiblice. Oba su ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....