SARKASTIČNI KOMENTAR

Zagrebački sportski klub: Iznajmljujemo balon u centru grada pogodan za misna slavlja i izložbe

U paketu dobijete i stručni kadar od 11 ljudi, svi školovani, motivirani i visoko obrazovani, sa međunarodnim iskustvom, poručili su
Teniski balon kluba
 Facebook

Prema novim epidemiološkim mjerama koje stupaju na snagu u subotu prestaju s radom sportski centri te se obustavljaju sportska natjecanja i treninzi osim za sportaše u najvišem stupnju natjecanja.

Teniski klub iz Zagreba Top Spin, kojemu je onemogućen rad na razdoblje od najmanje tri tjedna, na Facebooku je sarkastično reagirao na spomenute mjere. Objavili su 'oglas' u kojemu navode da iznajmlju teniski balon pogodan za misna slavlja, izložbe ili kino produkcije.

- Iznajmljujemo divan teniski balon u centru grada od 28.11. do 21. 12. (a možda i duže). Posebno je pogodan za MISNA SLAVLJA, IZLOŽBE, KINO PRODUKCIJE, ali isključivo do 22h. U njemu ne možete igrati tenis čak i kad vas je 4 na 2.600m² - bez gledatelja uz sve epidemiološke mjere. U paketu dobijete i stručni kadar od 11 ljudi, svi školovani, motivirani i visoko obrazovani, sa međunarodnim iskustvom, ali očito krivim, poručili su duhovito na Facebooku, izražavajući tako nezadovoljstvo mjerama koje je usvojila Vlada Republike Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:03