NAJVEĆA UTRKA NAKON NJEMAČKE

ZAGREBAČKIM JEZEROM JARUN TRČAT ĆE VIŠE OD 8000 POSLOVNJAKA Poslovna utrka HT B2Run nije samo sport, već zabava, druženje, team building...

 
HT B2Run
 Promo

Nakon Splita, Rijeke i Osijeka došao je red na posljednje ovogodišnje izdanje poslovne utrke HT B2Run u Zagrebu. Bit će ovo peti put da se ova najveća poslovna utrka trči u glavnom gradu. Više od 8000 prijavljenih trkača iz 444 kompanija trčat će zagrebačko izdanje HT B2Run utrke u kojoj nema privilegiranih ni titule, a zajedno će istrčati više od 40.000 kilometara te potrošiti 2.625.000 kalorija. No pravu pobjedu odnijet će oni kojima u fokusu ovog sportsko-poslovnog događaja nije samo sport već prvenstveno zabava, druženje, team building i drugi aspekti važni za poslovne uspjehe.

‘HT B2Run u ovoj godini donosi brojne zanimljivosti s ciljem da budemo još veći, da trčimo još brže za naš humanitarni cilj te za zdravlje naših trkača. Naravno, zdravlje i zadovoljstvo trkača donosi i bolje poslovne performanse, stoga se trčanje pokazalo kao odličan oblik team buildinga. Otvorili smo priliku i za nove trkače u novim kategorijama poput obrta i udruga odnosno klubova, a odlučili smo uz sportske sposobnosti ove godine, uz kreativnost nagraditi i motivaciju. Zagrebačko jezero okupit će više od 8000 trkača iz raznih kompanija što nas čini najvećom utrkom u HT B2Run seriji nakon Njemačke, na što smo iznimno ponosni. Također, želio bih se zahvaliti i svih 167 ljudi iz organizacijskog odbora te 95 volontera koji će učiniti da utrka teče nesmetano’, izjavio je Marko Žunić, organizator utrke u Hrvatskoj i suvlasnik B2Run licence.

Promo
HT B2Run

Od ove godine svi trkači sudionici poslovne utrke B2Run sudjeluju u velikom trkaćem humanitarnom izazovu – u onom gradu u kojem se zabilježi najbrže prolazno vrijeme trkača Hrvatski Telekom će pokrenuti program digitalnog opismenjavanja lokalnog stanovništva kroz besplatne edukativne radionice u gradskim knjižnicama. Trenutno je vodeći grad Split s prosječnim prolaznim vremenom 0:29:38.

HT B2Run staza u Zagrebu duga je svega 5 kilometara, jednako kao i u drugim gradovima, a trčat će se na legendarnoj gradskoj lokaciji i poznatom okupljalištu sportaša, na jezeru Jarun. Utrka starta u 18 sati. Prije same utrke prethodi zagrijavanje za sve trkače koje predvode licencirani treneri i profesionalci, a niti ove godine nakon utrke neće izostati zabavni program gdje će na After Run druženju biti osigurana hrana i piće za sve sudionike te više od 600 navijača koji će bodriti trkače.

Promo
HT B2Run

Ulazak automobilima na Jarun bit će zatvoren. S obzirom na zatvoren ulaz preporučuje se da se sudionici na vrijeme upute prema startnoj zoni na Jarunu. Također, organizatori preporučuju korištenje javnog ili taxi prijevoza kako biste izbjegli gužve i traženje parkirališnih mjesta. Trkači koji dolaze osobnim automobilima mogu koristiti parking kod Sportskog parka Mladost, Jarunska ulica 5.

Start se nalazi u Aleji Matije Ljubeka kod terena za rukomet na pijesku. Utrka se nastavlja prometnicom za automobile i bicikle. Zatim se stiže do okrepe kod Ribičkog prilaza, netom prije Otoka Veslača. Nastavlja se prometnicom za automobile i bicikle (Aleja Matije Ljubeka) do cilja na zapadnom ulazu/izlazu (Ulica Hrvatskog Sokola).

Promo
HT B2Run

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 00:31