‘NIJE BILO EUFORIJE‘

Zagrepčanka na lotu dobila 1,6 milijuna kuna: ‘Evo na što ću potrošiti dobitak‘

‘Nekoliko puta sam provjeravala jesam li to stvarno ja pogodila dobitnu kombinaciju za ovaj super dobitak, ali bez euforije‘
Ilustracija
 Mario Todoric/Cropix

- Već dugo vremena želja mi je bila kupiti veći stan i sada je to moguće. Hvala Lutriji na ispunjenju moje velike želje, rekla je za Hrvatsku lutriju dobitnica koja je 27. svibnja pogodila kombinaciju brojeva za 6+1 dobitak i osvojila 1.674.291,90 kuna.

Uvijek uplaćuje na istom mjestu u Martićevoj 70 u Zagrebu te uvijek igra iste brojeve koji svaki za sebe imaju posebnu važnost. Prije osvajanja ovog dobitka i nije bila uvjerena da će baš nju dotaknuti sreća, no Loto 7 je igra na sreću – ovog puta se posrećilo baš njoj.

Kaže kako je gledala izvlačenje brojeva tog 43. kola: - Sasvim slučajno sam na TV-u pratila izvlačenje brojeva uživo. Poslije sam još nekoliko puta provjeravala jesam li to stvarno ja pogodila dobitnu kombinaciju za ovaj super dobitak, ali bez euforije, bila sam potpuno sabrana.

Na kraju je poručila: - Zadovoljna sam i sretna, a prvo što ću poduzeti je potraga za odgovarajućim stanom. Nastavljam s igrom - osim Lota 7, igram Eurojackpot i Loto 6 jer za one koji igraju uvijek postoji mogućnost dobitka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:16