REFORMA CESTOVNOG SEKTORA RH

Zajednički projekt Ministarstva mora, prometa i infrastrukture te Hrvatskih autocesta dobio nagradu Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću

 

Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) u srijedu je na svojoj Facebook stranici objavila dobitnike nagrade HUOJ - Grand PRix za najbolje projekte u prošloj godini.

Projekt 'Reforma cestovnog sektora u Republici Hrvatskoj – komunikacijska podrška u transformaciji sustava' na kojem su zajedno radili Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture te Hrvatske autoceste nagrađen je u kategoriji odnosa s javnošću u tijelima državne vlasti Republike Hrvatske.

"Odlična komunikacija ključna je za kvalitetne odnose u organizaciji i odnose s ostalim javnostima koje su bitne za ostvarenje poslovnih ciljeva organizacije", rekli su iz HUOJ-a povodom dodjele nagrada. "Hrvatska udruga za odnose s javnošću potiče dodjelom najprestižnije nagrade u ovom području u Hrvatskoj, od 2007. godine. Nagrada Grand Prix je prije svega priznanje stručnjacima u odnosima s javnišću, ali i motivacija za dodatne napore, inovativnost i prezentaciju struke odnosa s javnošću i važnosti komunikacije u javnosti."

Hrvatske autoceste prošle su godine na Hrvatskoj velikoj nagradi sigurnosti u kategoriji "Medijska promocija sigurnosti" nagrađene za kampanju "Hitni koridor spašava život" te im HUOJ-ev Grand PRix za izvrnost u komunikacija dolazi kao potvrdna kontinuiteta na polju komuniciranja.

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture postalo je prvo ministarstvo koje nagrađeno u spomenutoj kategoriji.

"Ova nagrada je još važnija kada se pogleda kroz aspekt zahtjevnog procesa restrukturiranja koji već niz godina provodi Ministarstvo mora prometa i infrastrukture zajedno sa Hrvatskim autocestama. S obzirom da je financijsko restrukturiranje cestovnog sektora uspješno završeno, okrenuli smo se novim izazovima u segmentu tehnološkog razvoja i unapređenja poslovanja", rekli su iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Prijenos 13. po redu dodjelu nagrada HUOJ - Grand Prix pogledajte u nastavku teksta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:51