IZBORNA KAMPANJA

ZANIMLJIV IZBOR ZA PRVI MITING U 2020. GODINI Kolinda Grabar-Kitarović u četvrtak ide u dio Zagreba u kojem je Miroslav Škoro uvjerljivo pobijedio

 
 Tom Dubravec / CROPIX

Izborna kampanja u samom je finišu, ostala su još samo tri dana za Zorana Milanovića i Kolindu Grabar-Kitarović da pokušaju glasače uvjeriti da baš njima daju glas.

Tako će u četvrtak 2. siječnja u 16 sati aktualna predsjednica i kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović održati predizborni skup u sportskoj dvorani u sesvetskoj četvrti Novi Jelkovec.

Grabar-Kitarović ondje će se vjerojatno obratiti biračima Miroslava Škore, obzirom da je upravo on tamo polučio najbolji rezultat. Na sva četiri biračka mjesta u Novom Jelkovcu dobio je više glasova od Kolinde Grabar-Kitarović, a samo na jednom od ta četiri biračka mjesta za dlaku je pobjedu odnio Zoran Milanović.

Inače, Škoro je i održao izborni skup u Sesveta 12. prosinca.

Posljednji dan 2019. godine hrvatska predsjednica posjetila je Krapinsko-zagorsku županiju te je u Mariji Bistrici poželjela svima sve najljepše u 2020. sa željom da nova godina bude najbolja do sada.

Nakon druženja s građanima u Oroslavju, posjetila je Gornju Stubicu. Tijekom boravka u Zagorju Kolinda Grabar-Kitarović nije davala izjave novinarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:39