DEMANTI

Zastupnik Marin Mandarić reagirao na tvrdnju da se u Saboru nikada nije javio za riječ

‘Iznesena je neistina što je vrlo lako provjeriti u Informacijsko-dokumentacijskoj službi Hrvatskog sabora‘, kazao je Mandarić
Marin Mandarić
 Vlado Kos/Cropix

Nakon teksta o aktivnostima zastupnika u Hrvatskom saboru objavljenog na portalu Jutarnji.hr, javio se zastupnik Hrvatske demokratske zajednice Marin Mandarić te kazao kako nije točan podatak da se u ovom sazivu Sabora niti jednom nije javio za riječ.

Poslao je demanti kojeg prenosimo u cijelosti:

'U online izdanju Jutarnjeg lista 20. prosinca 2020. godine autorica Željka Godeč u tekstu pod naslovnom 'STATISTIKA SABORA - Evo koga se u 5 mjeseci Sabora moglo najviše čuti, tko se nije ni javio, a tko je bio neposlušan' analizira zastupničke aktivnosti u proteklih pet mjeseci u Hrvatskom saboru.

U tekstu se spominje i moje ime kao zastupnika Hrvatske demokratske zajednice te iznose netočni podaci.

'Generalno, stranke s dugim stažom, HDZ i SDP su manje aktivne od novopečenih, a kad bi se odmjeravale snage između njih, HDZ bi izvukao kraći kraj - u njihovim redovima postoji cijela galerija zastupnika koja sad prvi put sjede u Saboru i tragično je pasivna. Pozicija vladajuće stranke za brojne nove HDZ-ove zastupnike djeluje apaurinski, niti glas se nije mogao čuti od Krešimira Ačkara, Jure Brkana, Ivana Budalića, Krunoslava Katičić, Marina Mandarića, Anite Pocrnić-Radošević, Darka Puljašića...'

Kako je ovdje iznesena neistina što je vrlo lako provjeriti na mrežnim stranicama Hrvatskog sabora, odnosno u Informacijsko-dokumentacijskoj službi te mi je nanesena šteta tražim ispravak netočne informacije', kaže Marin Mandarić te u prilogu šalje tablicu aktivnosti u Saboru.

image
Aktivnost Marina Mandarića
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:13