SLUČAJ BARAKE

ZASTUPNIK MOSTA MIROSLAV ŠIMIĆ O SLUČAJU CRNOJA 'Pokaže li se da su dokumenti autentični, onda nema mjesta za njega u Vladi'

'O slučaju ministra Crnoje ne znamo ništa više od onoga što pišu mediji', tvrde u Mostu
 EPH

Saborski zastupnik Mosta Miroslav Šimić u utorak je pred središnjicom Mosta u zagrebačkoj Smičiklasovoj ulici dao vrlo kratku izjavu o slučaju ministra branitelja Mije Crnoje.

'O slučaju ministra Crnoje ne znamo ništa više od onoga što pišu mediji. Pokaže li se da su dokumenti autentični, onda nema mjesta za njega u Vladi', jasan je bio Šimić.

Na pitanje koliko su spremni čekati na potvrdu autentičnosti, odgovorio je: 'Mi ne možemo u ovom trenutku konkretno reći jer imamo samo medijske napise. Moramo vidjeti te zemljišnoknjižne dokumente koji su izišli u javnost'.

Dodao je kako 'neće proći dugo vremena za utvrđivanje autentičnosti tih dokumenata' te kako će Most prema slučaju zauzeti stav koji je ranije naveo.

Kao što smo javljali, ministar se našao u centru afere oko svoje službene adrese, koju je prijavio u Samoboru, na lokaciji na kojoj se nalazi trošna daščara, a navodno zapravo živi u zagrebačkom Podsusedu.

U međuvremenu su procurili i dokumenti iz kojih se navodno vidi njegovo kršenje ugovora s Gradom Samoborom, a pojavile su se i neke druge optužbe na njegov račun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 13:22