JUBILARNI SKUP

Završeni 10. WinDaysi

Deseta po redu poslovno-tehnološka konferencija WinDays koja se, u suorganizaciji Jutarnjeg lista, ove godine održavala u Rovinju od 19.-23. travnja završena je predavanjima glavnog predavača Soumitre Dutte te panel raspravom na kojem su sudjelovali Dutta, organizatori i glavni sponzori ovogodišnjeg konferencije.

Ivan Vidaković, Ivica Mudrinić, Ninoslav Pavić, Alojzije Jukić i Soumitra Dutta raspravljali su o konkurentnosti temeljenog na inovacijama, a glavne teme bile su inovativnost vs. efikasnost, nove tehnologije, ICT i mediji.

Tijekom pet dana konferencije održalo se preko 130 predavanja na kojima su se susreli stručnjaci iz dviju „sudbinski“ vezanih branši– menadžeri i informatičari.

Microsoft je na konferenciji predstavio brojne novitete, među kojima svakako valja izdvojiti novi Office 2010, razvojni alat Visual Studio te hrvatsku premijeru Windows Phone 7 Series.

T-HT je objavio natječaj „Budi KreaTivan“ za najbolje mobilne aplikacije, dok je Hewelett-Packard predstavio nove prijenosnike, radne stanice i pisače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:59