STRATEGIJA

ZAŽELJELI STE SE JOŠ DEBATA? NIŠTA OD TOGA! Zoran Milanović neće više na TV sučeljavanja

 Boris Kovacev / CROPIX

Zoran Milanović, koji je premijerski kandidat Narodne koalicije, u ovoj predizbornoj kampanji više ne namjerava sudjelovati u televizijskim sučeljavanjima.

To znači da više neće biti duela između Milanovića i Andreja Plenkovića poput onoga koji je održan 12. kolovoza na Hrvatskoj televiziji, potvrdili su u SDP-u za Jutarnji list.

“Smatramo kako su na sučeljavanju s Plenkovićem detaljno obrađene sve teme i nepotrebno je organizirati nove emisije u kojima bi obojica ponavljali sve što su već rekli. Osim toga, u našoj koaliciji ima niz kvalitetnih i elokventnih političara poput Ivana Vrdoljaka i Kreše Beljaka, koji će u idućim tjednima sudjelovati u TV sučeljavanjima, a Milanović će davati intervjue i obilaziti Hrvatsku kako bi direktno komunicirao s građanima. Dakle, javnost će biti precizno obaviještena o njegovim stajalištima”, pojasnila je suradnica Zorana Milanovića.

U SDP-u osporavaju kritike s RTL-a i Nove TV koje se svode na to da nije fer jer su Milanović i Plenković bili samo na HTV-u. Obje komercijalne televizije nisu pokazale interes za organizaciju duela šefova SDP-a i HDZ-a prije početka predizborne kampanje, a u Milanovićevu timu su procijenili kako u sadašnjim okolnostima ne bi ništa dobili njegovim novim odlascima na TV. Usto, dodaju da se ni komercijalne televizije međusobno nisu sposobne dogovoriti pa su i Nova i RTL novi dvoboj Plenković - Milanović htjele organizirati isti dan - 4. rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. veljača 2024 18:45