OGLASIO SE HDZ

‘Zazivanje odgode izbora govori o rasulu u redovima oporbe. Zašto toliko strepe od njih?‘

Iz HDZ-a poručuju da stranka ne donosi odluku o terminu izbora te da su oni određeni zakonom
 Željko Puhovski/Cropix

Zazivanje odgode lokalnih izbora govori o rasulu u redovima oporbe, vidimo se 16. svibnja, poručio je HDZ na facebook profilu predstavnicima oporbe koji su ocijenili kako je moguće da će se izbori odgoditi jer Vlada još nije donijela odluku o njihovu raspisivanju.

Zazivanje odgode izbora govori o rasulu u redovima oporbe, stoji na Facebooku HDZ-a, koji podsjeća da se lokalni izbori održavaju treće nedjelje u svibnju svake četiri godine. Vidimo se 16. svibnja, poručio je HDZ oporbi.

HDZ napominje kako od srijede sluša "sve nervozniju i prestravljenu oporbu" koja "izmišlja nebuloze o odgodi lokalnih izbora", pa je pita - zašto toliko strepi od izbora?

Podsjeća također kako HDZ kao politička stranka ne donosi odluku o terminu izbora, jer su oni određeni zakonom.

Nepouzdanost oporbenih "proročanstva" HDZ potvrđuje navodima oporbenih najava o valu 400.000 otkaza zbog covida-19, dnevnoj količini od 10.000 novozaraženih osoba, uvođenju potpunoga lockdowna te upozorenjema da Vlada neće podnijeti zahtjev za sredstva za obnovu, a dobila je rekordnih 684 milijuna bespovratnih eura.

O mogućnosti odgode izbora govorili su Tomislav Tomašević (Možemo), Rada Borić (Nova ljevica), Zvonimir Troskot (Most), Stjepo Bartulica (Domovinski pokret), Dalija Orešković (Centar), Siniša Hajdaš Dončić (SDP)...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2023 06:20