StoryEditor
STARE CIJEVI

ZBOG PUKNUĆA VRELOVODA NOVI ZAGREB OPET BEZ TOPLE VODE Četvero građana zbog opeklina završilo u bolnici, normalizacija isporuke očekuje se sutra

 
 Damir Krajac / CROPIX

ZAGREB - Zbog sanacije puknuća magistralnoga vrelovoda na Trgu Ivana Meštrovića, krajnjim kupcima HEP-TOPLINARSTVA u novozagrebačkim naseljima Utrine, Travno, Dugave, Sloboština i Jakuševec u petak u 12 sati privremeno je obustavljena isporuka toplinske energije.

Dnevnik.hr doznaje iz PU zagrebačke doznajemo da je u trenutku puknuća vrelovoda lakše ozlijeđeno četvero građana. Oni su s opeklinama prevezeni u zagrebačku bolnicu te im je pružena liječnička pomoć.

Ponovna uspostava isporuke toplinske energije očekuje se u subotu, 9. svibnja, u jutarnjim satima.

 

Magistralni vrelovod puknuo je zbog starosti dionice vrelovodne mreže te korozije cijevi uzrokovane izlijevanjem oborinskih voda pomiješanih sa sredstvima kojima se zimi tretiraju kolnici.

Radnici HEP-TOPLINARSTVA ulažu maksimalne napore da se puknuće u što kraćem roku sanira te mole krajnje kupce za strpljenje i razumijevanje.

Zagreb, 080520.
Avenija Dubrovnik, Zaprudje.
Doslo do puknuca vrelovoda, novozagrebacka naselja Utrine, Travno, Dugave, Slobostina i Jakusevec nece imati tople vode do subote.
Na fotografiji: sanacija puknutog vrelovoda.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2020 23:52