ZAPLIJENJENA I DOKUMENTACIJA

Zdravko i Višnja Pevec privedeni istražnoj sutkinji u Bjelovaru

Nešto ranije te večeri, oko 21 sat, pred sutkinju je izvedena Dragica Barišić, računovođa
 Goran matejak/Bjelovarski list/CROPIX

BJELOVAR - Višnja i Zdravko Pevec privedeni su u četvrtak navečer oko 22.15 sati istražnoj sutkinji Županijskog suda u Bjelovaru Antoniji Bagarić. Nešto ranije, oko 21 sat, privedena je i Dragica Barišić, računovođa.

Tijekom čitavog poslijepodneva policijski službenici u zgradu bjelovarskog suda unosili su opsežnu poslovnu dokumentaciju prikupljenu prilikom dvodnevne pretrage objekata u vlasništvu privedenih. Nakon njihova sasušanja te predočenih materijala bjelovarske policije i Županijskog državnog odvjetništva Bagarić će odlučiti hoće li trojac biti zadržan u pritvoru.

- Djelatnici kriminalističke policije Policijske uprave bjelovarsko – bilogorske u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom su nakon višemjesečnog kriminalističkog istraživanja utvrdili postojanje osnovane sumnje da su tri odgovorne osobe tvrtki Pevec d.o.o. Bjelovar i Pevec Transporti d.o.o Bjelovar počinile kaznena djela zlouporabe položaja i ovlasti iz čl. 337 st. 4 u vezi sa st.1 KZ-a., kao i pomaganje u počinjenju istog kaznenog djela - kazao je Jakob Bukvić, načelnik Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske na izvanrednoj konferenciji za novinare. Igor Kokoruš/Bjelovarski list

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:59