MAMIĆEVA POSLANICA

Zdravko Mamić čestitao Uskrs i osvrnuo se na oprost: ‘Bili bolji ili lošiji...‘

Mamić se u Hercegovini na neko vrijeme udaljio od javnih istupa, a sada je iznenadio sve ljubitelje nogometa

Zdravko Mamić pred sudom u Osijeku

 Vlado Kos/Cropix/Cropix

- Bili lošiji ili bolji, Isus je za sve nas uskrsnuo i pružio nam nadu u oprost i život vječni! - napisao je Zdravko Mamić na svojem Facebook profilu i tako čestitao svim svojim pratiteljima sretan Uskrs.

Mimo brojnih medijskih eskapada i incidenata, Mamića u posljednje vrijeme najviše prati bijeg od hrvatskog pravosuđa u Međugorje gdje je pobjegao 2018. nakon što je uz brata Zorana, bivšeg direktora kluba Damira Vrbanovića i poreznika Milana Pernara osuđen na šest i pol godina zatvora.

Podsjetimo, nekadašnji nogometni moćnik i izvršni dopredsjednik zagrebačkog Dinama te spomenuti suradnici su terećeni da su iz GNK Dinamo Zagreb "izvukli" najmanje 116 milijuna kuna dok su državni proračun Republike Hrvatske oštetili za 12,2 milijuna kuna neobračunatog i neplaćenog poreza i prireza.

- Voli vas Zdravko Mamić - zaključio je svoju nimalo suptilnu poruku o iskupljenju ovaj 63-godišnji bjegunac.

Prije nego što je čestitao Uskrs, Mamić se u Hercegovini na neko vrijeme udaljio od javnih istupa, a konferencija za novinare održana u siječnju u Mostaru pamti se kao jedan od posljednjih njegovih pojavljivanja u javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:53