GLASOVANJE U WESTINU

ZEKANOVIĆ DOBACIO VESNI PUSIĆ DA BUDE 'KUŠ' Šef Sabora pozvao na red: 'Nisam čuo, ali ako je to zaista tako bilo, najoštrije osuđujem'

 
Vesna Pusić
 Tomislav Kristo / CROPIX

ZAGREB - Vladin travanjski paket mjera pomoći gospodarstvu posrnulom zbog epidemije izazvane koronavirusom dobio je u utorak snažnu potporu Hrvatskog sabora.

Sabor je donio paket od četiri zakona kojima se produljuje rok trajanja osobnih iskaznica i drugih dozvola, a sve s ciljem da u epidemiji koronavurisa, što manje građana dolazi na šaltere policijskih postaja, odnosno ostane doma.

Tijekom rasprave dogodio se i incident nakon izlaganja predsjednika Suverenista Hrvoja Zekanovića. Vesna Pusić pobunila se kad joj je Zekanović rekao "kuš" jer je komentirala kako je EU pripremio milijardu i nešto eura pomoći, prenosi Dnevnik.hr.

"Pozivam vas sve da se ponašate pristojno i korektno, radimo u posebnim okolnostima. Nisam čuo, ali ako je to zaista tako bilo, najoštrije osuđujem to što je učinio kolega Zekanović", poručio je šef Sabora Gordan Jandroković.

Vesna Pusić se kasnije o incidentu oglasila na Twitteru.

- Zekanović je perjanica tzv. Suverenista. Samo pokazuje primitivluk, prostakluk i nasilje. Da o laganju i ne govorimo. Pa ko voli nek izvoli!, poručila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:25