HOĆE LI U SABOR?

Željko Kerum: Dosta mi je. Neću se više kandidirati za gradonačelnika!

Njegova stranka HGS izlazi na parlamentarne izbore, ali Kerum nije želio odgovoriti želi li biti saborski zastupnik
 Duje Klarić/CROPIX

SPLIT - Željko Kerum neće se više kandidirati za splitskog gradonačelnika. Potvrdio je to novinarima sam splitski gradonačelnik nakon svečane sjednice gradskog vijeća održane u povodu Dana grada Splita.

- Dosta mi je, kazao je Kerum te dodao kako na svom mjestu u idućem mandatu vidi Anđelku Visković ili Juru Šundova, njegove sadašnje zamjenike. Njegova stranka HGS izlazi na parlamentarne izbore, ali Kerum nije želio odgovoriti želi li biti saborski zastupnik.

Na svečanoj je sjednici Kerum s bine splitskog HNK rekao da mu je prethodni dan bio težak i naporan i da je jedva čekao da završi, a kasnije je novinarima objasnio da je razlog tomu feljton o njemu koji objavljuje Jutarnji list.

- Narod nije glup. Toliko je ružnih stvari o meni napisano u zadnje dvije godine. Oni koji pišu o meni, znaju što čine i neka im Bog oprosti. Meni će Bog dati snage, rekao je.

Kazao je da se Zapadna obala splitske gradske luke ne uređuje zbog njegova hotela Marjan nego zbog Splita. Najavio je raspisivanje natječaja za uređenje Istočne obale, za projekt Stari plac, a 1. lipnja polaganje kamena temeljca za gradnju 800 stanova na predjelu Kila, posao koji je povjerio svom nećaku Igoru Sapunaru.

Na svim tim projektima, kazao je gradonačelnik, posao bi trebalo pronaći deset tisuća Splićana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:42