NIMA SPLITA DO SPLITA

Željko Kerum se javio iz Nice: ‘Njihova riva je prekrasna, ali naša Zapadna obala još je ljepša‘

I dok naši turistički konkurenti u suradnji sa svojim gradskim vlastima koriste svoje resurse, vlast u Splitu se bavi političkom osvetom, piše Kerum
Željko Kerum
 Privatni Album

Bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum obavijestio je Facebook prijatelje kako je otišao "malo do Nice i Cannesa na sajam brodova". U svom komentaru je usporedio gradove s Azurne obala sa Splitom, a nije propustio ni kritizirati novu gradsku vlast.

- Vrhunsko događanje, odlično odrađeno unatoč pandemiji. Sajam je na njihovoj rivi koja je prekrasna, ali naša splitska Zapadna obala je još ljepša i raskošnija. Šteta što je ne koristimo na više načina, za sajmove, smotre, izložbe... Jedino gore od te činjenice je što kvazi političari i neuki novinari, nazivaju naš biser Zapadnu obalu - gumnom.

I dok naši turistički konkurenti u suradnji sa svojim gradskim vlastima koriste svoje resurse, vežu luksuzne jahte, dočekuju svjetske face (hvala Bogu dolaze i na Zapadnu obalu) vlast u Splitu se bavi političkom osvetom. Daju otkaze osobama s invaliditetom, pilaju stupiće, ruše štekate, prijete snimanjem i pobrojavanjem članova obitelji.

Dragi moji pozdravljam vas svih, a posebno našeg Igora Stanišića, kojeg hvala Bogu imamo i koji se na korektan i pristojan način bori s primitivnom vlasti - poručio je Kerum.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:49