NE ODUSTAJE

ŽELJKO KERUM 'Tražit ću grafološko vještačenje svakog nevažećeg listića! Vrlo je lako utvrditi jesmo li istom kemijskom zaokruženi i ja i Opara'

 Ante Čizmić / Hanza Media

- Podnijet ću kaznenu prijavu protiv nepoznatih počinitelja zbog krađe, odnosno zbog izborne krađe koja se na sramotu cijelog Splita dogodila u drugom krugu lokalnih izbora. Ujedno, tražit ću grafološko vještačenje svakog od 5400 nevažećih listića, jer je vrlo lako utvrditi radi li se o istoj kemijskoj olovci s kojom su zaokruženi jedan i drugi kandidat. Ne odustajem, idem do Ustavnog suda, a ako treba ići ću i na sud u Strasbourgu - poručio je danas Željko Kerum, a piše Slobodna Dalmacija.

Kako kaže, HDZ ga je pokrao i ponizio.

- Ovo što se dogodilo u Splitu je pogubno za razvoj demokracije u zemlji, a ovakvim činom smo svi poniženi i ovakav lopovluk Split i Hrvatska nisu zaslužili. Da će se ovako nešto dogoditi rekao sam odmah nakon prvih izlaznih anketa, budući sam s birališta imao informacije kakve se sve kriminalne radnje događaju samo da bi HDZ pobijedio na ovaj kriminalan način - ustvrdio je, a piše Slobodna Dalmacija.

Keruma smo upitali je li nakon svega moguća koalicija s HDZ-om u Gradskom vijeću?

- S Oparom ne dolazi u obzir nikakva koalicija, on i njegova ekipa su me pokrali i to je jasno svima u Splitu - zaključio je na kraju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:39