POGLEDAJTE VIDEO

Žena bez maske htjela ući na Ekonomski fakultet, stigla i policija, uslijedio je kaos!

S obzirom da je spomenuta ženska osoba imala vidljive ogrebotine na rukama i nogama, pozvana je i ekipa hitne medicinske pomoći
Uhićenje na fakultetu
 Screenshot

Splitska policija jučer je oko 14 sati intervenirala na Ekonomskom fakultetu u Splitu i to zbog ženske osobe koja je odbijala staviti zaštitnu masku.

Iz Policije kažu da su službenici na uvid zatražili njezinu osobnu iskaznicu.

- Ista je i to odbila i odbila se udaljiti iz prostora obrazovne ustanove, radi čega su joj policijski službenici izdali zapovijed da izađe iz prostorija. S obzirom na to da je ženska osoba bila uporna u svojoj namjeri da ignorira zapovijedi policije, nad njom su uporabljena sredstva prisile. Policijski službenici su je uhvatili za ruku i izveli iz prostora- kazali su nam iz PU splitsko- dalmatinske.

Dodaju i da je pružala aktivni otpor onemogućavajući pritom policijskim službenicima da joj stave sredstva za vezivanje. Pala je na pod i nastavila pružati aktivni otpor.

- Nakon što su joj stavljena sredstva za vezivanje dovedena je u službene prostorije. Obzirom da je imala vidljive ogrebotine na rukama i nogama pozvana je ekipa hitne medicinske pomoći koja je osobu pregledala i utvrdila da nema ozljeda radi kojih bi trebala biti odvedena u bolnicu- kazali su nam iz PU splitsko-dalmatinske.

Dodali su i da je utvrđen njezin identitet te je nakon provedenog istraživanja utvrđeno da je ostvarila obilježja prekršaja i to iz čl. 47 st.2.t.9 Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti i čl.16 Zakona o osobnoj iskaznici radi čega je prekršajno sankcionirana izdavanjem obveznih prekršajnih naloga i nakon čega je puštena iz službenih prostorija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:26