KAOS U ĐURĐEVCU

Žena potpuno podivljala zbog reda u pošti, krenula i na radnice: ‘Govno, kur*a mala, kobila, smeće, majmun!‘

Sudac je ženu kaznio sa 60 eura za remećenje javnog reda i mira te mora platiti i 15 eura troškova prekršajnog postupka

Ilustrativna fotografija 

 Ranko Suvar/Cropix/Cropix

Žena u dobi od 55 godina poglašena je krivom i osuđena zbog nereda koji je izazvala u poštanskom uredu u Đurđevcu u siječnju oko 13.55 sati.

Prema presudi, ona je u poštanskom uredu “narušavala javni red i mir tako što je vikala i galamila na 37-godišnjakinju iz Đurđevca vrijeđajući je pogrdnim riječima ‘Govno, pi*ka ti materina‘ i slično - i to sam zato jer je dotična stala ispred nje u red, piše portal Danica.hr.

“Kad je djelatnica (26) Hrvatske pošte opomenula okrivljenu i rekla joj da prestane s narušavanjem javnog reda i mira, ista je počela vikati i galamiti na nju vrijeđajući je riječima: ‘Boli te ku*ac, kur*a mala, kobila, smeće, majmun‘...

Okrivljena je vikala i na drugu, 52-godišnju djelatnicu: "Šta ćeš ti, koji ku*ac meni govoriti šta ja trebam popuniti" jer joj je Božica rekla da je potrebno popuniti obrazac. Time je počinila prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, navodi se u presudi.

Sudac je problematičnu ženu kaznio sa 60 eura za remećenje javnog reda i mira te mora platiti i 15 eura troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna i dotična se na nju može žaliti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 07:35