HRVATI U ŠOKU

Žestoka rasprava zbog nove naknade na Woltu: ‘Molim? Pa je li moguće da su počeli ovo naplaćivati?!‘

Možda je najbolje poentirao korisnik koji je komentirao da je ‘Wolt za lijenčine sa dubokim džepovima‘.

Ilustracija

 Zeljko Puhovski/Cropix

Na društvenoj mreži Reddit se odvija žestoka rasprava o Woltu nakon što je jedan korisnik započeo temu o novoj naknadi.

Krenule su se redati replike kada je objavio screenshot narudžbe na kojoj je stajalo da je naručio hranu u vrijednosti od 8,40 eura. Pritom je dostava bila besplatna, 20 centi platio je uslugu servisa te 20 centi naknade za vrećicu (bag fee), što ga je silno naljutilo. Također se može iščitati da je udaljenost restorana 810 metara i da se dostava ne naplaćuje.

Mnogi su u komentarima napisali kako su shvatili da im je naručivanje hrane preko aplikacija za dostavu postalo preskupo i sugerirali druge načine za narudžbu hrane u dom.

Jedan je korisnik napisao da je provjerio na svom računu i da nema tu stavku i da to možda ovisi o restoranu.

Jedna je korisnica napisala da je preko Glova u subotu predvečer nešto naručila i da je morala platiti naknadu zbog lošeg vremena 0.66 eura. Također navodi da je na aplikaciji bila isključrna mogućnost prigovora, a tvrdi da je bilo vedro i 13 Celzijevaca.

image
Reddit

- Ljudi, prestanite bacati novce na Wolt i Glovo, to vam je bacanje novaca. Pljačkaju vas, prošetajte do obližnjeg fast fooda ili restorana, jasno je poručio drugi korisnik.

Također mnogi su primijetili da je korisnik baš mogao i prošetati tih 800 metra do restorana.

Možda je najbolje poentirao korisnik koji je komentirao da je ‘Wolt za lijenčine sa dubokim džepovima‘.

- Wolt nije napravljen da bi bila ultra jeftina dostava, nego dostava za lijene. Wolt nije za nas sirotinju koji smo se spremni prošetati do restorana, wolt je za lijenčine sa dubokim džepovima. Tako i naplaćuju. Ako nemaš para, šetaj. Jednostano.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:44