FIKTIVNO ZAPOSLENA

ZG Holding podnio kaznenu prijavu protiv 'neradnice' Vesne Majher

Vesna Majher dvije i pol godine nije dolazila na posao. Za fiktivno zaposlenje u Autobusnom kolodvoru dobivala je 7000 kuna mjesečno. U međuvremenu je novac zarađivala sjedeći u Skupštini Zagreba

ZAGREB - Zagrebački holding podnio je Općinskom državnom odvjetništvu kaznenu prijavu protiv zaposlenice Autobusnog kolodvora Vesne Majher te Franje Žulja, bivšeg voditelja podružnice Autobusni kolodvor zbog zloupotrebe službenog položaja i ovlasti.

U priopćenju koje je objavljeno na njihovim službenim stranicama stoji da je prijava podignuta na temelju nalaza Službe za unutarnju reviziju i kontrolu.

Podsjetimo, direktor AKZ-a Franjo Žulj smijenjen je u prosincu zbog propusta vezanih uz zaposlenje Vesne Majher u toj podružnici.

Vesna Majher dvije i pol godine nije dolazila na posao. Za fiktivno zaposlenje u Autobusnom kolodvoru dobivala je 7000 kuna mjesečno. U međuvremenu je novac zarađivala sjedeći u Skupštini Zagreba, a za svoj ‘angažman’ ponuđeno joj je promaknuće u pomoćnika direktora.

Prije dva mjeseca je razriješena dužnosti, no prije nekoliko dana Vesna Majher vraćena je na posao. Prema riječima novog direktora AKZ-a Ante Cicvarića, njegova nova pomoćnica vraćena na posao jer bi njen odvjetnički tim na sudu uspio dokazati da je nepravomoćno razriješena dužnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 03:25