HOLDING DANI

ZG holding u minusu 400 milijuna, a radnike časti uživancijom u najluksuznijim fitness centrima u Zagrebu

Zagrebački holding odlučio je nagraditi svoje radnike. 'Iskoristite ovaj period kao nagradu za uspješnu prošlu godinu i kao podstrek za još uspješniju 2011.'
 CROPIX

ZAGREB - Zagrebački holding odlučio je nagraditi svoje radnike s dva tjedna besplatne i neograničene uživancije u World Class Health Academy u Hotelu Westin i Hypo Centru.

Uspješna godina

Riječ je o ‘Holding danima’, koji počinju danas i traju do 27. veljače , u sklopu kojih će svi radnici svakodnevno moći uživati u turskim i finskim saunama, sobama za opuštanje, bazenima i jakuzijima, teretanama, aerobiku i joga sobama. Riječ je o najluksuznijim fitness centrima u Zagrebu, čije korištenje stoji 6400 kuna na godinu. Zagrebačkom holdingu, pak, te će usluge biti besplatne.

U ponudi koju im je poslao, World Class Health Academy je 13.000 zaposlenika pokušao motivirati na sljedeći način: “Iskoristite ovaj period kao nagradu za uspješnu prošlu godinu i kao podstrek za još uspješniju 2011.”.

Neukusna manifestacija

Najpopularniji fitness centar vjerojatno je smetnuo s uma da je Holding prošlu godinu završio u minusu od oko 400 milijuna kuna.

Organizaciju ‘Holding dana’ mnogi su direktori podružnica protumačili kao neukusnu. Ponajveće nezadovoljstvo izrazlili su sindikati.

- Ovo nitko nije tražio. U trenucima kada nas pritišću da odustanemo od božićnica, regresa i otpremnina i kada tvrtka pleše na rubu nelikvidnosti, organiziraju uživanje u najluksuznijem fitness centru u gradu. To je zaista neprihvatljivo - kažu u sindikatima

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 08:28