UZORCI NA ANALIZI

ZG POLICIJA I CENTAR 112 ZATRPANI POZIVIMA Građani prijavljuju da se na više lokacija pojavila 'nepoznata bijela tvar', strahuju za svoje ljubimce

bijeli prah snimljen u Prečkom
 Ronald Goršić / CROPIX

Iz zagrebačkog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama u nedjelju su izdali priopćenje u kojem stoji da nadležne službe postupaju po prijavama građana koje je tijekom noći i današnjeg dana zaprimila Policijska uprava zagrebačka i Županijski centar 112.

- Riječ je "nepoznatoj bijeloj tvari" koja se pojavila na nekoliko lokacija u zapadnom dijelu Zagreba, a zbog koje su građani izrazili bojazan za svoje kućne ljubimce. Uzorci su izuzeti i poslani na analizu, navodi se u priopćenju.

- Kako bi se osigurala kvaliteta života građana Grada Zagreba i učinkovito funkcioniranje svih sudionika hitnih službi pozivamo građane da ostatke hrane i sitan kućanski otpad, uključujući i građevinski materijal odlažu na za to predviđena mjesta. Ovime se želi spriječiti neopravdano širenje panike među vlasnicima kućnih ljubimaca, a vlasnike pozivamo na pojačani nadzor kretanja ljubimaca na javnim površinama, dodaje se u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:07