NOVE INFORMACIJE

ŽIVOTNA DRAMA SPLITSKOG GRADONAČELNIKA Ravnatelj KBC-a Split objavio alarmantne vijesti o zdravstvenom stanju Andre Krstulovića Opare

 
 Hanza Media/Facebook

Dr. Ivo Jurić, ravnatelj Kliničkog bolničkog centra Split, u utorak u 11 sati objavio je nove informacije o zdravstvenom stanju splitskog gradonačelnika Andre Krstulovića Opare.

- Radi se o melanomu, zloćudnom tumoru kože koji se proširio i na mozak. U ponedjeljak smo dobili definitivnu dijagnostičku potvrdu i započeli smo s liječenjem tumora. Pacijent se osjeća dobro, stabilno je, sve vas pozdravlja, a njegova prognoza ovisi o tipu tumora i kako će gospodin Krstulović Opara reagirati na terapiju - izjavio je na konferenciji za novinare dr. Ivo Jurić.

Dodao je kako će se o daljnjem tijeku liječenja odlučiti nakon što se napravi genska analiza tumora, a formirano stručno povjerenstvo će, u dogovoru s gradonačelnikovom obitelji, tek tada donijeti odluku hoće li se liječenje provesti u Splitu ili negdje drugdje.

Split, 230118.
Ravnatelj KBC Firule, prof.dr. sci. Ivan Juric danas je na konferenciji za medije obavijestio javnost o zdravstvenom stanju gradonacelnika Andre Krstulovica Opare kojemu je dijagnosticiran zlocudni tumor koze koji se prosirio na mozak.
Foto: Mario Todoric / CROPIX
Mario Todoric / CROPIX
Ravnatelj KBC Firule, prof.dr.sci. Ivan Jurić, na konferenciji za medije obavijestio je javnost o zdravstvenom stanju gradonačelnika

- On se sada osjeća dobro i stabilno je. Normalno hoda i normalno govori, nema nikakvih težih posljedica zbog krvarenja unutar lubanje, a svi sljedeći koraci ovisit će o genskoj analizi tumora - zaključio je dr. Jurić.

USKORO OPŠIRNIJE!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:53