NOVA KARIJERA

ŽIVOTNI ZAOKRET BIVŠE MISS SLAVONIJE Nakon manekenske karijere ubacila se u bankarski sektor, a jučer je imenovana direktoricom za državne nekretnine

 
Renata Sabo

Vlada je jučer, nakon provedenog javnog natječaja, Renatu Sabo imenovala direktoricom Državnih nekretnina u ministarstvu Gorana Marića.

Ona pak dolazi iz Addiko banke, gdje je radila i na nekretninama, a zanimljivo je da se u studentskim danima bavila manekenstvom, 1996. kada je Miss Hrvatske postala Vanja Rupena ona se također natjecala kao Miss Slavonije.

Na jučerašnjem zatvorenom dijelu sjednice obavljeno je još nekoliko imenovanja. Nataša Strelec Mahović, dosadašnja ravnateljica Državnog hidrometeorološkog zavoda, razriješena je na jučerašnjem zatvorenom dijelu Vladine sjednice. Na njezino mjesto dolazi Branka Ivančan-Picek.

Vlada je razriješila i dosadašnjeg pomoćnika ministra rada Marinka Papugu, HDZ-ovca kojeg je u kabinet dovela bivša ministrica Nada Šikić, a Marko Pavić odlučio se za najbližu suradnicu uzeti Melitu Čičak, dosadašnju voditeljicu Službe za mirovinsko osiguranje.

Razriješena je i Jagoda Botički, koja je kao nestranačka osoba bila desna ruka bivšem SDP-ovu ministru uprave Arsenu Bauku, a zadržali su je i Mostovi ministri uprave. Kako doznajemo, Ministarstvo sada ima tri pomoćnika za tri uprave, a Botički će ostati raditi na nekom drugom radnom mjestu u ministarstvu.

Vlada je produljila mandate za još šest mjeseci članovima Nadzornog odbora i Uprave Agencije Alan.

Dubravko Kičić, dosadašnji predsjednik Uprave Biocentra, predložen je za predsjednika Uprave Imunološkog zavoda na šest mjeseci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 22:49