SDP-ovac IZNENAĐEN

ZMAJLOVIĆ O KANDIDATURI MIRELE HOLY ZA EU PARLAMENT 'To je jedan paradoks. Ona ima izrazito negativan stav prema stranci, prilično je nejasno...'

Mihael Zmajlović
 Boris Kovačev / CROPIX

Mihael Zmajlović, suspendirani član Predsjedništva SDP-a, komentirao je činjenicu da je Mirela Holy kandidatkinja SDP-ove liste na izborima za Europski parlament koji će se održati potkraj svibnja, piše N1. Paradoksalnim smatra da osoba koja je ‘izgovorila toliko ružnih riječi o stranci’ može biti na listi iste te stranke.

- Prilično nejasno, prilično nejasno da netko tko je izgovorio toliko ružnih riječi o SDP-u i o vodstvu SDP-a, puno gore stvari su bile izrečene od onoga što su rekli članovi Predsjedništva stranke koji su suspendirani, nitko, pa ni ja nisam rekao ništa loše o SDP-u, kritizirao sam vodstvo, to će potvrditi nažalost i većina građana, ali nikad protiv SDP-a - rekao je Zmajlović u Newsroomu televizije N1.

- To je jedan paradoks da osoba koja ima izrazito negativan stav prema stranci, a onda i predsjedniku i vodstvu pristaje biti na listi za Europski parlament, mislim da je to nejasno, ali to pitanje treba postaviti Bernardiću koji ju je predložio i Mirelu Holy, mislim da to dosta govori o njezinoj konzistentnosti - zaključio je Zmajlović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:06