‘MILIJUNAŠ‘

Znate li što je to dromomanija? Ines to nije znala, ali je ipak otišla kući s pozamašnim iznosom

Na pitanju za 125.000 kuna više nije imala džokere na raspolaganju, no nije znala što je to dromomanija
Tko želi biti milijunaš, 21.1.2021.
 Hrt

U večerašnjoj HRT-ovoj emisji 'Tko želi biti milijunaš' sreću je okušalo dvoje natjecatelja. Prvi je nasuprot Tarika sjeo Branimir, no on je kviz napustio sa samo 1000 kuna. Nakon njega je najbrži prst imala natjecateljica Irena, koja je došla do pitanja za 125.000 kuna.

Branimir Topić iz Hrvatskog Leskovca je dva džokera iskoristio do pitanja za 16.000 kuna, a naposlijetku je iskoristio i džoker zovi na pitanje kojom državicom vlada istoimena dinastija: Lihtenštajnom, Monakom, Brunejem ili Katarom. Džoker je bio oko 60% siguran da je odgovor Brunej, no Branimir je ipak odgovorio Monako i nije prešao drugi prag. Kući je ponio 1000 kuna, a točan odgovor na ovo pitanje bio je Lihtenštajn.

image
Tko želi biti milijunaš, 21.1.2021.
Hrt

Irena Hrković iz Jastrebarskog je iskoristila džoker zovi na pitanje o filmu 'Riba zvala Wanda'. Tražio se odgovor na pitanje tko u tom filmu nije imao sreće pa je nastradao: koker španijel, pomeranski špic, jorkširski terijer ili francuski buldog. Džoker je rekao da misli da je točan odgovor koker španijel, no nije bio siguran pa je Irena pitanje prepolovila. Ostalo su odgovori jorkširski terijeri i francuski buldozi, a natjecateljica je okušala sreću i pogađaja. Njezin odgovor jorkširski terijer je bio točan pa je osvojila 16.000 kuna. 

image
Tko želi biti milijunaš, 21.1.2021.
Hrt

Na pitanju za 32.000 kuna je iskoristila džoker znalaca pa je njih pitala koji konj sa zagrebačkog trga se zove Emir: onaj na Trgu sv. Marka, Trgu kralja Tomislava, Trgu Republike Hrvatske ili na Trgu bana Jelačića. Irena je prihvatila odgovor Brune Roberta i odgovorila da je Emir konj na Trgu bana Jelačića. To je bio točan odgovor za 32.000 kuna.

image
Tko želi biti milijunaš, 21.1.2021.
Hrt

Na pitanju za 125.000 kuna više nije imala džokere na raspolaganju, no nije znala što je to dromomanija. Odgovori su bili bolesna potreba za putovanjem, pićem, plesom ili kupnjom. Irena točan odgovor nije znala pa je kući otišla sa 64.000 kuna, no da je pogađala i rekla - putovanjem, otvorila bi i iduće pitanje. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. veljača 2021 18:35