NASLJEDNIK JOSIPA KLEMMA

Zoran Maras novi predsjednik Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata

Zoran Maras
 Facebook

Na izborno-izvještajnom saboru Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata RH u subotu u Zagrebu, za novog predsjednika udruge izabran je Zoran Maras, ratni pripadnik specijalne jedinice policije 'Omege' Bjelovar, nasljedivši dosadašnjeg predsjednika Josipa Klemma.

Izborno-izvještajni sabor održan je u prostorijama zagrebačke Policijske akademije, a Zorana Marasa izaslanici su izabrali jednoglasno, priopćeno je večeras iz Udruge.

Po završetku novoizabrani predsjednik Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata RH u ime svih prisutnih zahvalio je dosadašnjem predsjedniku Josipu Klemmu, na svemu što je tijekom svog mandata učinio za pripadnike specijalne policije i cjelokupnu braniteljsku populaciju.

"Zahvaljujući njegovom osmogodišnjem nesebičnom angažmanu i trudu, udruga Specijalne policije pozicionirana je kao jedna od vodećih braniteljskih udruga, sa čvrstim temeljima za danji napredak, stoga se Josip Klemm pridružio generalu Mladenu Markaču na mjestu počasnog predsjednika udruge", rekao je novoizabrani predsjednik udruge Maras.

Obvezao se da će nastaviti s radom po uzoru na svog prethodnika, aktivnim ukazivanjem i traženjem riješenja za probleme s kojima se susreće braniteljska populacija.

Istaknuo je da će Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata RH nastaviti s provedbom projekata, apliciranjem na natječaje iz EU fondova i organizacijom edukativnih radionica, tribina. Poseban naglasak stavio je na suradnju s udrugama sličnih ciljeva kako bi se zajednički utjecalo na pozitivne promjene u cijelokupnom hrvatskom društvu, navodi se u priopćenju Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata RH .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:45