OŠTRA OBJAVA HDZ-A

‘Zoran Milanović je udbaška pudlica, Titov gardist, provokator, lažljivac, SKOJ-evac, a evo što mu je cilj...‘

‘Milanović je nastojao posvađati Lijepu Našu sa saveznicima i partnerima iz EU, NATO-a i SAD-a‘

Zoran Milanović

 Nenad Opačak/Cropix

HDZ je na svom Facebook profilu objavio oštru objavu uperenu prema predsjedniku RH Zoranu Milanoviću, koju prenosimo u cijelosti:

‘Titov gardist Zoran “Lex Perković” Milanović - ničim izazvan, ali očito politički opterećen svojom prošlosti - lažima o drugima opet nastoji retuširati činjenice o sebi: u Beogradu je kao SKOJ-evac od najvećeg povjerenja ušao u partiju pljujući po komunistima iz Hrvatske da nisu dovoljno “revni”, a kao SDP-ov premijer bio je spreman posvađati Hrvatsku s Njemačkom, EU i cijelim demokratskim i civiliziranim svijetom samo kako bi spasio udbaške zločince.

I danas kao udbaška pudlica i provokator izvršava svoje zadatke: nastoji prevesti Hrvatsku sa Zapada u “ruski svet”, posvađati Lijepu Našu sa saveznicima i partnerima iz EU, NATO-a i SAD-a i spriječiti Vladu RH da zastarjelu sovjetsku vojnu tehnologiju zamijeni onom modernom i zapadnom.

Bacao je i klipove pod ulazak Hrvatske u Schengen, a njegov SDP/MOST kopao je rukama i nogama da se zaustavi LNG terminal kako bi Hrvatska ostala ovisna o ruskom plinu. Osim toga, vrijeđao je svakodnevno visokog predstavnika kako bi ga spriječio da pomogne Hrvatima u Bosni i Hercegovini. Milanović više ne hoda u crvenom šuškavcu, ali i dalje radi za Komšića. Takvi kao on u hrvatskoj su se političkoj emigraciji nazivali „mućci“ - bili su to pod krinkom radikalizma ubačeni Udbini provokatori i cinkeri‘, objavljeno je na HDZ-ovom Facebook profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2023 22:41