ODVRATNE PRIJETNJE

Zorana Pusića napali u centru Zagreba: ‘Je*** ti mater četničku, tebe ćemo prvog zaklati!‘

Valjda takve ekstremističke budale misle da je došlo njihovih pet minuta. Ovo nisam doživio u zadnjih 20 godina, rekao je Pusić

Zoran Pusić (arhiva)

 Darko Tomas/Cropix

Na Trgu bana Jelačića u Zagrebu danas oko 14 sati dvojica muškaraca grubo su izvrijeđala šefa Antifašističke lige Republike Hrvatske Zorana Pusića, zaprijetivši mu da će ga zaklati, javlja Index.

Verbalni napad se dogodio neposredno nakon završetka susreta Izvršnog odbora Antifašističke lige.

Pusić je za Index ispričao što se dogodilo:

- Bila su to dvojica krupnih mlađih muškaraca, jedan ćelavi u kratkim crvenim hlačama. On mi je dobacio "Je*** ti mater četničku, tebe ćemo prvog zaklati. Godinu i pol, dvije, nisam dobivao nikakve prijetnje. Čak ni verbalne. Koji put netko nekakvu psovku te vrste dobaci, ali nikada tako grubo, krvoločno formulirano u zadnjih 20 godina nisam doživio, kazao je Zoran Pusić za Index.

Pusić je još dodao:

- Zaprepašteno sam krenuo prema njima, a onda je taj krupni ćelavi to još jednom doviknuo. Valjda takve ekstremističke budale misle da je došlo njihovih pet minuta. Jedno je kad vam to netko dobaci u nekoj opskurnoj krčmi par sati nakon pomoći, a nešto sasvim drugo kad se to dogodi usred bijela dana na Trgu bana Josipa Jelačića, kazao je Pusić za Index.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 17:11