LEO MUJIĆ ZA JUTARNJI

ZVIJEZDA VIDEA KOJI JE VIDJELA CIJELA REGIJA 'Virtualnom svijetu i društvenim mrežama zaista ne pridajem nikakav značaj'

Unatoč komentaru gužvi koji je posao viralni hit, koreograf i baletan Leo Mujić tvrdi: Pohvaljujem hrvatske autoceste
 screenshot

Video u kojem Leo Mujić, inače poznati baletan i svjetski poznat koreograf, odgovara na pitanje novinarke HRT-a i rezignirano komentira gužve na naplatnoj postaji Lučko na ulazu na autocestu, zadnjih je dana postao viralni hit.

- Nije gužva, nego katastrofa! Uvedite vinjete! Pa na šta liči ovo? Kakvo iživljavanje... Što je ovo, Mad Max? Seriously? Da sam turist, dvaput bih razmislio da li bih ponovo došao. Gdje vam je sun-protection? Gdje su vam kapice? - sasuo je gotovo u jednom dahu Mujić.

Reakcije onih koji su kratak razgovor pogledali podijeljene su. I dok jedni njegovu usporedbu gužvi po nesnosnim vrućinama s filmom “Mad Max” smatraju urnebesno smiješnom, drugi njegov nastup doživljavaju nekulturnim i bezobraznim.

Pogrešna emisija

No, Mujić se ne obazire previše na iznenadnu popularnost koju je dobio njegov komentar.

- Virtualnom svijetu i društvenim mrežama zaista ne pridajem nikakav značaj. Sada me zovu brojni novinari iz raznih medijskih kuća zbog tog videa, a mene čudi što se veći značaj pridaje situaciji u kojoj se ja šalim i komentiram gužve na cesti, nego onome čime se svakodnevno bavim i što radim u zagrebačkom HNK. Primjerice, emisije o kulturi morate čekati do dugo u noć nedjeljom ako vas zanima ta tematika - komentirao je popularnost videa Mujić, inače koreograf baleta “Ana Karenjina”, premijerno izvedenog prošle zime u zagrebačkom HNK, te koreograf i redatelj baleta “Opasne veze” koji je prošle godine bio senzacija Dubrovačkih ljetnih igara.

Dajte nam vinjete

Ipak, naglasio je da mora pohvaliti hrvatske autoceste jer ih smatra fantastičnima i odlično izvedenima te da je velika šteta što se zbog dugotrajnog stajanja na naplatnim kućicama o njima stvara ružna slika.

- Pohvaljujem autoceste. No, šteta je što putnici moraju upasti u to grotlo na ulasku i izlasku s njih. Savjetujem da se uvedu vinjete da se taj problem riješi. Ako je mogla mala Slovenija s 200 kilometara autocesta, zašto ne bismo mogli mi - pita Mujić.

Video možete pogledati OVDJE .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 03:05