POVRATAK

ZVONIMIR MRŠIĆ SE VRATIO U STRANAČKU POLITIKU! Bivši šef Podravke nenajavljeno se pojavio na SDP-ovom izbornom skupu, pozdravili ga velikim pljeskom

Prema neslužbenim informacijama, Mršić ovih dana u Zagrebu vodi intenzivne razgovore s najvišim stranačkim dužnosnicima o svojem budućem političkom angažmanu
 IVICA BARAĆ / Podravski list

Bivši šef Uprave Podravke Zvonimir Mršić ukazao se večeras na predstavljanju SDP-ovih izbornih kandidata u Koprivnici. Došao je nenajavljeno i sjeo u prvi red velike dvorane gradskog veleučilišta, u društvu bivše gradonačelnice Vesne Želježnjak, glavnog vatrogasnog zapovjednika RH i SDP-ova kandidata za župana Slavka Tucakovića te najvažnijeg koprivničkog HSS-ovca Ivana Pala.

Izjave o svojem političkom angažmanu nije želio davati. Nakon što ga je SDP-ov gradonačelnik Mišel Jakšić uvodno pozdravio, dvorana mu je gromoglasno zapljeskala.

Prema neslužbenim informacijama, Mršić ovih dana u Zagrebu vodi intenzivne razgovore s najvišim stranačkim dužnosnicima o svojem budućem političkom angažmanu. Kojem točno - zasad je nemoguće dokučiti. Nitko o tome večeras ni u Koprivnici nije želio govoriti.

No, da se SDP ozbiljno priprema za prijevremene parlamentarne izbore, u to nema nikakve dvojbe. Hoće li Mršić doista biti SDP-ov premijerski kandidat ili ne - ostaje za vidjeti.

IVICA BARAĆ / Podravski list

IVICA BARAĆ / Podravski list /

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:51