NAJJEFTINIJA OSIGURANJA

‘NISAM MOGAO VJEROVATI, SKUTER SAM OSIGURAO ZA 5 MINUTA!’ Revolucionarni servis Dosi.hr štedi vrijeme i novac

Hrvoje Labur, veterinar iz Rovinja, otkriva kako je uštedio vrijeme i novac s novim revolucionarnim web shopom za osiguranja

Hrvoje Labur, 30-godišnji veterinar iz Rovinja, jedan je od nekoliko tisuća kupaca osiguranja na Dosi.hr i kaže da je oduševljen uslugom.

- Za Dosi.hr doznao sam iz novina i odlučio sam ga isprobati. Radim u Veterinarskoj ambulanti Rovinj do 15 sati ili dvokratno do 19 i nemam previše vremena obilaziti osiguravajuće kuće. U pauzi između dva pacijenta s dva-tri klika mišem kupio sam osiguranje za skuter, dobio potvrdu i isprintao je. Malo kasnije s potvrdom sam otišao na tehnički pregled. Igrom slučaja dogodilo se da sam prvi na redu i sve sam obavio u pet minuta, bez čekanja, što je bio šlag na torti - govori zadovoljan korisnik usluge.

To mu je, kaže, bio prvi put da je osiguranje kupio preko interneta i da će, zahvaljujući više nego pozitivinom iskustvu, nastaviti s tom praksom.

Najpovoljniji paket

- Skuter vozim i osiguravam od 1999. godine. Radi se o skuteru od 50 kubika, bez ijedne prometne nezgode. Već otprilike znam u kojim se okvirima kreću cijene osiguranja, tako da sam znao što me očekuje. Odlučio sam uštedjeti vrijeme i pokušati preko Dosi.hr-a, a računao sam da nije problem ako platim koju kunu više s obzirom na to da ne moram odlaziti u osiguravajuću kuću. Mislio sam da ne mogu proći ispod 150 kuna. Međutim, dogodilo se ne samo da sam izbjegao čekanje nego i da sam prošao jeftinije nego lani s obzirom na to da imam bonus. Pronašao sam najpovoljniji paket s istim uvjetima kao i prošle godine, kada sam bio u drugoj osiguravajućoj kući. Osigurao sam skuter kod Triglav osiguranja za 110 kuna - ispričao nam je Hrvoje Labur.

Dosi.hr, što je skraćenica od Dobra osiguranja, trenutno nudi ugovaranje polica automobilskog obveznog osiguranja, zdravstvenog osiguranja i osiguranja plovila, a uskoro stižu i ostale vrste osiguranja. Kupovina polica nikada nije bila jednostavnija. Nema baš nikakve potrebe obilaziti poslovnice osiguravajućih kuća - dovoljno je samo posjetiti Dosi.hr, odabrati policu i elektronska potvrda kupnje stiže u inboks, a papirnati primjerak za nekoliko dana na kućnu adresu. Trenutno je moguće kupiti police Allianza, Baslera, Croatia osiguranja, Croatia zdravstvenog osiguranja, HOK osiguranja i Triglava.

Odlična stvar

Kod odabira autoosiguranja upisuju se osobni podaci kao što su broj police, registracija i ime radi izračuna bonusa. Moguće je usporediti sve cijene i pakete koji se nude, bez obzira na trenutnu osiguravajuću kuću u kojoj je korisnik osiguran. Tada se odabire željeno osiguranje i način plaćanja, a s isprintanom elektronskom potvrdom odmah se može otići na tehnički pregled i registraciju.

- Dosi.hr definitivno bih preporučio svima. Već sam o tom servisu pričao svojim prijateljima, koji su rekli da će ga isprobati. Odlična je stvar što na taj način mogu za računalom, u miru, uspoređivati usluge i proučavati pakete. Nakon ovoga definitivno više neću odlaziti na šaltere - kaže Hrvoje Labur.

Petra Bartulović, direktorica projekta, ističe da su više nego zadovoljni odazivom kupaca, kao i popularnošću koju je servis postigao u rekordnom roku. Najviše se ponosi njihovom najnovijom akcijom.

- U tijeku je akcija s Croatia zdravstvenim osiguranjem koja je rezultirala fenomenalnim interesom javnosti - ističe i otkriva o čemu je riječ.

- Niste se još odlučili na kupnju dopunskog zdravstvenog osiguranja? Dobro je da niste. S našom akcijom možete uštedjeti čak 660 kuna godišnje u odnosu na dopunsko osiguranje HZZO-a, koje je dosad dominiralo Hrvatskom - kaže Petra Bartulović.

Dopunsko osiguranje

Naime, Croatia zdravstveno osiguranje, najveća hrvatska kuća za zdravstveno osiguranje, i Dosi.hr odlučili su ponuditi policu dopunskog za flat-rate od 75 kuna mjesečno umjesto uobičajenih 130 kuna, koliko naplaćuje HZZO ako imate primanja veća od 5000 kuna ili 80 kuna ako imate primanja ispod 5000 kuna.

Ova specijalna ljetna akcija traje samo do 20. kolovoza, pa vam ostaje još samo 12 dana da ju iskoristite posjetom na adresu www.dosi.hr/dopunsko. Riječ je, kažu stručnjaci, o revolucionarnoj ponudi koja bi mogla sasvim promijeniti osiguravateljsku scenu u Hrvatskoj. Dopunsko zdravstveno osiguranje i do sada je bilo jedan od najpopularnijih oblika osiguranja, s više od jedne trećine Hrvata koji su se odlučili za ovu policu. To i ne čudi s obzirom na to da vas boravak u bolnici s operativnim zahvatom i prehranom može stajati i do 3000 kuna ako nemate dopunsko.

Više lijekova

Što, dakle, pokriva polica dopunskog kakvu nudi Croatia zdravstveno osiguranje na Dosi.hr online trgovini? Zapravo, puno toga. Pokriva troškove koje inače morate sami doplatiti, a oni uključuju primarnu zdravstvenu zaštitu, bolničko i ambulantno liječenje, specijalitičke preglede, dijagnostiku i laboratorijske usluge, fizikalnu terapiju, stomatološke usluge, izdavanje lijekova u ljekarni te lijekove s osnovne i dopunske (takozvane B) liste.

Dapače, polica Croatia zdravstvenog osiguranja pokriva bitno više lijekova s B liste nego ona HZZO-a, a od sada je, zahvaljujući akciji na Dosiju, i jeftinija. U sklopu akcije svi novi osiguranici dobit će nevjerojatan dar: besplatnu DOŽIVOTNU pretplatu na popularni časopis Doktor u kući, koji će svaki mjesec stizati na kućnu adresu.

Kao i pri kupnji obveznog automobilskog osiguranja, dovoljno je samo nekoliko klikova i sigurnim plaćanjem na rate (kreditnom karticom, općom uplatnicom ili internet bankarstvom) dobivate vašu policu. Na e-mail odmah stigne potvrda o ugovorenoj polici, a papirnati primjerak i zdravstvena iskaznica stižu na kućnu adresu za nekoliko dana.

Kad smo kod iskaznice, iskaznica Croatia zdravstvenog osiguranja posebno je atraktivna, pošto je, prvi put, riječ o platežnom sredstvu koje možete koristiti u 6250 ustanova i ordinacija diljem Hrvatske.

Također, posebno je važno da ne morate skupljati račune i nalaze i na kraju godine tražiti refundaciju za zdravstvene usluge koje ste koristili.

Dobri doktori

Dosi je lansiran u sklopu EPH Digitala, jedne od najvećih digitalnih mreža u ovom dijelu Europe, u sklopu kojeg su Jutarnji.hr, Gloria.hr, Autoklub.hr, Dobra-hrana.hr, servis za online naručivanje kod liječnika Dodo.hr, web knjižara Bestseller.hr , turistički oglasnik LikeCroatia.com i mnogi drugi servisi.

Portal i servise EPH Digitala koristi više od milijun i 300 tisuća unique korisnika mjesečno, s više od milijun Facebook fanova i stotine tisuća mobile posjetitelja, što ga čini jednom od najvećih digitalnih mreža u ovom dijelu Europe.

EPH Digital nedavno je predstavio i Dodo.hr , servis za naručivanje kod liječnika, koji je u vrlo kratkom vremenu ostvario velik uspjeh: danas ga koristi više od 350 vodećih liječnika i ordinacija i nekoliko tisuća aktivnih pacijenata, a mnogim je zdravstvenim ustanovama koje su se za njega odlučile povećao prihode za čak 50-60 posto.

Online ugovaranje polica najpopularniji je način kupnje osiguranja u zapadnoj Europi, kažu stručnjaci s kojima smo razgovarali, najviše zbog mogućnosti usporedbe cijena, paketa i uvjeta, pa korisnik dobiva potpunu informaciju o tome što ga čeka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:58