VELIKA NAGRADNA IGRA

Istražite novi Jutarnji.hr i prije svih isprobajte Mercedes E klasu!

Budite među prvima koji će detaljno proučiti svaki kutak redizajniranog portala Jutarnji.hr i osvojite nagradu – vožnju u novoj Mercedes E klasi!

Upravo težnjom prema novitetima mi stvaramo budućnost, ali ne bez vaše pomoći! Tražimo vas, nepokolebljive i neustrašive, koji će testirati sve novitete koje vam nudimo. Dobro proučite novi Jutarnji.hr i sve dostupne informacije koje vam portal pruža jer su upravo one ključan korak u osvajanju ove vrijedne nagrade.

Odgovorite na tri jednostavna pitanja i uz malo sreće osvojite vožnju u Mercedes E klasi.

Zvuči primamljivo? Nagradni kviz vas čeka.

Riješite kviz i vozite se u Mercedes E klasi

Kviz ne zahtjeva prethodne pripreme, potragu za 'Jockerom zovi', pa niti korištenje dodatnih pomagala. Vrlo je jednostavno! Samo trebate primijeniti naš jedan jedini savjet – čitajte novi Jutarnji.hr.

Uključite se u kviz i osvojite nagradu!*

Kviz se sastoji od tri pitanja, a odgovori se nalaze u člancima na portalu.

Bez brige! Nudimo vam i malu pomoć sa strane ukoliko nećete znati odgovor na pitanje. Kada pogriješite prilikom odgovaranja na pitanje, ponudit će vam se članak u kojem možete pronaći točan odgovor nakon čega trebate ponovno pristupiti kvizu.

Točnim odgovorima na sva tri pitanja otvara vam se obrazac koji trebate popuniti sa svojim osobnim podacima kako bismo vas u slučaju dobitka mogli kontaktirati. Sudjelovati možete do 30. travnja u 11 sati.

Pročitajte više o pravilima nagradne igre.

*Ispunjenjem obrasca pošiljatelj daje privolu da njegove osobne podatke EUROPAPRESS HOLDING d.o.o. smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom informiranja o promidžbenim aktivnostima i dostave daljnjih promidžbenih materijala EUROPAPRESS HOLDING d.o.o.

Objava dobitnika

Ime sretnog dobitnika potražite u subotu, 30. travnja nakon 11 sati na novom portalu Jutarnji.hr, a o načinu preuzimanja nagrade, dobitnika ćemo obavijestiti putem e-mail adrese.

Objavu imena sretnog dobitnika možete vidjeti ovdje.

Uvjeti korištenja nagrade

Dobitnik nagrade mora biti vlasnik pravovaljane vozačke dozvole i imati pravovaljani identifikacijski dokument (osobnu iskaznicu ili putovnicu) kako bi mogao preuzeti automobil na korištenje. U trenutku preuzimanja automobila, dobitnik sklapa ugovor o uvjetima korištenja automobila.

Osvojenu nagradu nije moguće prenijeti na drugu osobu.

Vozilo je u potpunosti osigurano i registrirano u Republici Hrvatskoj. Jedini trošak dobitnika je pogonsko gorivo za vrijeme trajanja korištenja nagrade. U slučaju eventualnih prometnih prekršaja i drugih slučajeva koji nisu pokriveni obveznim i dopunskim osiguranjem, dobitnik preuzima obvezu podmiriti trošak nastale štete. Preuzimanje i vraćanje automobila vrši se na adresi Kovinska 5, Zagreb odnosno prema prethodnom dogovoru.

Što možete očekivati od Mercedes E klase?

Nova E-klasa je snažan je dokaz nove Mercedes-Benzove dizajnerske filozofije. Ona je utjelovljenje vrlo i profinjene sportske note, što je do sada neviđeno u segmentu premium limuzina. Njezin u svakoj liniji ujedinjuje skromnu eleganciju, ali snažnu prisutnost – s izuzetnom lakoćom dodira.

Želite voziti Mercedes E klasu? Sudjelujte!

Veliko je umijeće svladati najveće izazove, a da to izgleda lako kao dječja igra. Iskusite tu fascinaciju u automobilu koji vas podržava, rasterećuje i intuitivno pruža zaštitu kao nijedan prije, koji ne samo da vas pokreće, nego po želji i pilotira. Ova suverenost nosi ime: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Potpuno novi sustavi pomoći i senzorika od 360° u dodatnoj opremi percipiraju svijet. Pripremaju put autonomnoj vožnji bez nesreća. Slijedite svoj osjećaj.

E-klasa je oduvijek bila predvodnik u inovacijama – nije ni čudo što nova generacija i dalje njeguje napredak. Sve to zahvaljujući tehnologijama kao što su programi vožnje DYNAMIC SELECT, opcionalna prednja svjetla MULTIBEAM LED i opcionalni zračni ovjes AIR BODY CONTROL, a koji svako putovanje pretvaraju u doživljaj i vode do novih horizonata – po želji sa sustavom DRIVE PILOT. To je odgovor na pitanje kako ćemo putovati u budućnosti

Uvođenjem ovog proširenog sustava Mercedes-Benz je unio revoluciju u vožnju automobila. Prekretnica na putu prema autonomnoj vožnji. DRIVE PILOT, dostupan u dodatnoj opremi, može na svakoj vrsti ceste – autocesti, magistralnoj cesti i u gradu – ne samo automatski održavati dovoljan razmak do vozila ispred, nego ih i slijediti pri brzinama do 210 km/h. Vozač se na taj način može rasteretiti jer, zahvaljujući pilotu za razmak DISTRONIC, u normalnom načinu vožnje ne mora intervenirati kočenjem ili dodavanjem gasa te ima znatnu dodatnu podršku prilikom upravljanja – čak i u zavojima. 13-ta generacija E-klase – budućnost je već počela.

Karakteristike benzinskog motora

Model E 200

Broj i raspored cilindara: 4 u nizu

Zapremnina (cm3): 1991

Nazivna snaga (kW pri okr/min) [1]: - (135/5500)

Maksimalna brzina (km/h): - (240)

Kombinirana potrošnja goriva (1/100 km) [2]:- (5.9-5.5)

Kombinirane CO2 emisije (g/km) [2]: - (135-125)

Karakteristike dizelskog motora

Model E 220 d

Broj i raspored cilindara: 4 u nizu

Zapremnina (cm3): 1.950

Nazivna snaga (kW pri okr/min) [1]: - (143/3.800)

Maksimalna brzina (km/h): - (240)

Kombinirana potrošnja goriva (1/100 km) [2]: - (4.3-3.9)

Kombinirane CO2 emisije (g/km) [2]: - (112-102)

Model E 350 d [3]

Broj i raspored cilindara: V6

Zapremnina (cm3): 2987

Nazivna snaga (kW pri okr/min) [1]: - (190/3400)

Maksimalna brzina (km/h): - (250)

Kombinirana potrošnja goriva (1/100 km) [2]: - (5.5-5.1)

Kombinirane CO2 emisije (g/km) [2]: - (144-133)

Detaljnije pročitajte o Mercedes E klasi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 17:34