OMOGUćAVA MASTERCARD

IVA ŠULENTIĆ U TIMU NEPROCJENJIVE HRVATSKE TV voditeljica i glumica: Živimo u ekonomiji iskustva - najvažniji je wow faktor

 
Iva Šulentić u Omišu

Iva Šulentić prepoznatljivo je lice s malih ekrana, a sve projekte na kojima je radila u svojoj 20-godišnjoj karijeri gotovo je nemoguće pobrojati. No, vi je možda znate kao glas iz radija ili pak glumicu. Ipak, malo tko zna da je diplomirala ekonomiju, a još je manje ljudi upoznato s činjenicom da je Iva strastvena putnica i velika zaljubljenica u balonaštvo.

Hrvatsko Zagorje, aerodrom Zabok Gubasevo 170718.

Snimanje video priloga za mastercard sa tv voditeljicom Ivom Sulentic, blogericom Ashley Coburn, Danilom Volmut kuharom Mate Jankovicem i glumcem Igorom Miklousicem. Na fotografiji: Iva Sulentic.

Foto: Krasnodar Persun / CROPIX
Krasnodar Persun / CROPIX
Iva Šulentić na aerodromu Zabok Gubaševo

Duje Klarić
Iva Šulentić

Zašto je iskustveni turizam budućnost hrvatskog turizma?

"Živimo u ekonomiji iskustva. Vrijednost više nisu samo stvari i usluge nego korak više - doživljaj, iskustvo. Turisti, pogotovo oni viših primanja koji odlaze na luksuzna putovanja, žele doživjeti iznimno iskustvo. Da bi iskustvo bilo ekstraordinarno i neprocjenjivo treba biti autentično, dobro osmišljeno, oplemenjujuće, zabavno, korisno i edukativno. Treba imati wow faktor. Iskustvo i personalizirana usluga su budućnost turizma, to je ono što pamtite i zbog čega će se turisti vraćati u Hrvatsku."


Mastercard i Jutarnji vjeruju u budućnost iskustvenog turizma s fokusom na originalan, autentičan, personaliziran doživljaj koji postaje neprocjenjiv. Na platformi priceless.com Mastercard nudi luksuzna, avanturistička, neuobičajena iskustva, pogled iza scene i privatne doživljaje koje kreiraju stakeholderi u turizmu, a u serijalu Neprocjenjiva Hrvatska na jutarnji.hr prvi put testiramo luksuzna, gurmanska, hedonistička, adrenalinska iskustva.


Projekt Neprocjenjiva Hrvatska napravljen je u produkciji Native Ad Studija Hanza Medije i Mastercarda, u skladu s najvišim profesionalnim standardima Jutarnjeg.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 07:41