TORO CAFFE

JADRANKA KOSOR SE POVJERILA ZUBERU 'Meni danas dođe da Karamarka pozovem na kavu'

 /

Robert Zuber je u današnjoj emisiji s Pedjom Bajovićem pričao preko skype-a, budući da je Bajović u Kanadi. Svojeg je kolegu Zuber na početku upozorio da je Tomislav Karamarko dao ostavku ne čelu HDZ-a te je o svemu popričao s bivšom premijerkom Jadrankom Kosor.

Na početku razgovora Zuber je pohvalio veliku aktivnost Jadranke Kosor na Twitteru gdje komentira dnevno-politička zbivanja. Kosor je Zuberu otkrila otkud joj motivacija za to i koliko se zapravo teško maknuti iz politike, makar i kao promatrač.

Bivša se premijerka potom osvrnula na ostavku Tomislava Karamarka te objasnila što joj se nije svidjelo kod njegovih izjava i kriitka koje je upućivao njoj i bivšem vodstvu stranke. Dala je i odgovor na pitanje bi li s njim popila kavu...

No, gospođa Kosor nije htjela komentirati kandidaturu Andreja Plenkovića za čelno mjesto HDZ-a i to s prilično zanimljivim objašnjenjem. Ona smatra da se Plenković prilično kasno suprotstavio Karamarku i da je odšutio mnogo krivih poteza bivšeg šefa stranke.

Na kraju je bivša premijerka rekla i da li vidi svoju budućnost u Zuberovoj stranci...

Pogledajte i prijašnje epizode Toro Caffea!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 15:35