'NISU DOBRO SLUŠALI'

Josipović odgovara srpskim medijima: Ispričao sam se srpskim žrtvama. Pogledajte snimku

Predsjednik Josipović je komentirao medijske napise kako se on jučer za razliku od predsjednika Borisa Tadića nije ispričao žrtvama. "Mislim da nisu dobro slušali ponovno odgledajte snimku", poručio je.
 Danijel Soldo/CROPIX

Predsjednik Republike Ivo Josipović je komentirajući napise srpskih medija kako se on jučer, za razliku od predsjednika Borisa Tadića, nije ispričao žrtvama, rekao kako on to jest učinio te svima koji to tvrde poručio da ponovo odgledaju snimku.

"Mislim da nisu dobro slušali ponovno odgledajte snimku", poručio je Josipović, dodavši kako smatra da se tu radi o iskrivljavanju činjenica onih medija koji iz nekog razloga ne žele politiku pomirenja.

"Riječ je o nedosljednosti, jer su do jučer pisali da nema pomirenja dok predsjednik Tadić ne dođe u Vukovar a danas se pitaju što je tamo tražio i zašto je došao. Drago mi je što su takvi mediji ipak u manjini" zaključio je naš Predsjednik zadovoljan što je jučerašnji susret u Vukovaru i Paulin Dvoru približio susjede Hrvatsku i Srbiju.

Predsjednik je komentirao i sve veći euroskepticizam među hrvatskim građanima te rekao kako je zadaća svih relevantnih političkih subjekata da pripreme građane za europsku budućnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 10:52