NEAUTORIZIRANO BY VANJA NEZIROVIĆ

Kićo odgovara The Sun-u: Trebali su mi dati orden za moj omot, a ne reći da je najružniji

- Trebali su mi dati orden - izjavio je ljutiti Krunoslav Kićo Slabinac kad je čuo da se njegov album našao na prvom mjestu najgorih ilustracija božićnih albuma na svijetu.

Tabloid The Sun, koji se prodaje u skoro tri milijuna primjeraka, sastavio je popis 15 albuma na kojem je Slabinac zauzeo vrh zbog tužnog imidža Djeda Božićnjaka s plavim obrvama. Slabinca je to jako razljutilo.

- Da oni znaju u kakvim smo mi uvjetima radili taj album?! Bilo je to 80-ih, u vrijeme komunizma, kada se nije smjelo staviti ni Isusa ni išta takvog na omot. Trebali smo napraviti kompromis. A taj album naručila je Hrvatska bratska zajednica i oni su tražili da se slikam kao Djed Božićnjak, pa sam to i učinio - objasnio je Slabinac.

On kaže da su tih godina svi pozdravili omot albuma “Christmas with Kićo” na kojem je 11 božićnih pjesama koje izvodi uz tamburaše.

- Nismo tada mogli staviti ništa drugo, a album s Djedom Božićnjakom morali su odobriti jer ipak nisu mogli ukinuti sve pjesničke slobode - rekao je Slabinac te dodao da je on već jednom bio na naslovnici Daily Maila.

- To su tamo vodeće dnevne novine, a na naslovnici sam bio ja, pod naslovom “Kićo is happy with a sad song” - rekao je te dodao:

- A što sam drugo mogo i očekivati od Britanaca?! Sigurno neće napisati nešto lijepo.





Zastupnik Jovanović: Izletilo mi Pokos, ni kriva ni dužna

- Kosor je 10 godina bila desna ruka Ive Sanadera. Ovo je zadnja prilika da premijerka Pokos pokaže... - izjavio je sa saborske govornice SDP-ov saborski zastupnik Željko Jovanović. Pitali smo ga zašto mu je u mislima voditeljica Vlatka Pokos?

- Ma, nije mi ona u mislima, posebno ne dok sam u Saboru. Mislim da sam brzo govorio i spojio dvije riječi te je ispala Pokos ni kriva ni dužna - objasnio je Jovanović.









Ivica Pančić i njegova igračka

Hobu je moje dijete dobilo za rođendan, ali je ne voli

- Ova neman je nadživjela Sanadera - izjavio je SDP-ov saborski zastupnik Ivica Pančić u Hrvatskom saboru, mašući u ruci s roza igračkom-hobotnicom. Igračku je, kaže Pančić, njegovo dijete dobilo na dar za rođendan od bake.

- Koliko se sjećam, to je bio bakin poklon, ali hobotnica nije postala omiljena igračka. Stalno je bačena u kutu, pa ne moram ni tražiti da je posudim za sjednice Sabora jer ionako dijete i ne primijeti da je nema. Inače, zovemo je po doma Hoba - ispričao je Pančić, koji već nekoliko godina maše Hobom iz saborskih klupa.









Bivši ravnatelj Sutlić: Dajte mi bar Olimpijadu

Jedino što je bivši glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije tražio kad je odlazio s funkcije je, doznajemo, da mu ostane akreditacija za Zimske olimpijske igre u Kanadi.

Dobio je Sutlić novi ured, do onoga u kojemu je dosad sjedio kao ravnatelj, a ostat će mu i plaća od 16 tisuća kuna. No, nije imao dodatnih zahtjeva, osim akreditacije za Kanadu. Poznato je već da Sutlić voli putovati, što mu se i predbacivalo.









Trenerica komentira: Bandić u formi, a Ivo u teretanu

Fitness trenerica i dipl. nutricionistica Marija Andrijašević ocijenila je u kakvoj su formi naši predsjednički kandidati, kojima je održavanje tijela obveza prema biračima. No, oni se, za razliku od utreniranih američkih predsjednika, baš i ne hvale svojom fizičkom kondicijom.

Milan Bandić u najboljoj je formi. Našao je modus koji mu najbolje odgovara. Trčanje, boravak u prirodi... Pohvalno je što kontinuirano vježba pa nema opadanja forme. Lakše se zato nosi sa stresom. Savjet:Trebao bi više spavati te uvesti nekoliko laganijih obroka.

Draganu Primorcu u prilog idu godine, a i genetske predispozicije. Očito je da se bavio sportom, a tijelo to pamti i vraća.Savjet: Zbog stresnog posla koji obavlja, preporučila bih mu vježbe opuštanja poput yoge, vježbi rastezanja te vježbi disanja i opuštanja.

Nadan Vidošević shvatio je da je za politički imidž važna i forma pa se na njemu primjećuje da se intenzivnije počeo baviti sportom, što je rezultiralo skidanjem kilograma. Savjet: Mora pronaći sport kojim će se stalno baviti, a preporučam mu aerobni trening.

Za Andriju Hebranga poznato je samo da šeta psa, a sport u njegovu dnevnom rasporedu nije pronašao mjesto. No, zahvaljujući tjelesnoj građi, nema problema s prekomjernom težinom. Savjet: Bilo bi dobro kad bi u raspored ubacio plivanjem i vježbe istezanja.

Vesna Pusić, iako ima prenatrpan raspored, kao političarka i profesorica trebala bi uvrstiti dva do tri puta tjedno po sat vremena sporta koji bi joj odgovarao. Savjet: Izabrati neki sport, a u saborskoj menzi birati što laganije obroke, poput piletine, puretine, povrća, riže.

Ivo Josipović je favorit, ali nisam naišla na informaciju da se bavi sportom. Preporučila bih mu da izdvoji koji sat za plivanje ili fitness. Savjet: Neka se ugleda na američke predsjednike jer to nije samo trend. Prema biračima je i obveza održati svoje fizičko zdravlje i formu.





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 14:19